شمارنده ها

سلاحی که معادلاتِ جنگ اوکراین را تغییر داد

گله‌های پهپادی احتمالا به سلطه آمریکا در نیروهای هوایی پایان دهد و در آن زمان ناوهای هواپیمابر، خطوط هوایی غیرنظامی و حتی کاخ سفید و شخص رئیس جمهور آمریکا همگی طعمه آسانی خواهند شد.

استخراج از سیارک‌ها

بسیاری از شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های حوزه هوافضا، طرح‌هایی را برای استخراج مواد معدنی از سیارک‌ها و ماه در نظر دارند و معتقدند که آینده‌ای پر بار در انتظار این طرح‌ها است.

امضای قرارداد مشترک میان شرکت ایرباس و پیمان CFM برای انجام نخسین پرواز با پیشران هیدروژنی

این قرارداد در راستای ارائه پیکربندی های Zero توسط شرکت ایرباس در سال 2020 برای ورود به دورانی جدید در حوزه هوانوردی توسط هواپیمای بدون آلایندگی تا سال 2035 انجام شد.

تیم دانشجویی آوات مجتمع دانشگاهی مکانیک در مسابقات پهپادهای عمود پرواز ترابری، به میزبانی سازمان صنایع هوایی، به مقام دوم رسید.

تیم دانشجویی مجتمع دانشگاهی مکانیک در مسابقات پهپادهای عمود پرواز ترابری که به میزبانی سازمان صنایع هوایی در پنها برگزار شد؛ بعد از تیم دانشگاه شریف؛ به مقام دوم رسید.

شمارنده ها