صنایع دریایی در کشور ایران به دلیل مرزهای گسترده دریایی در شمال و جنوب کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار میباشد . مجتمع دانشگاهی علوم و فناوری هوادریا بالغ بر سی سال پیش با توجه به نیازهای کشور در زمینه دستیابی به فنآوری های مرتبط با علوم دریایی، تحقیق و پژوهش در این زمینه را آغاز نمود.
در حال حاضر شایسته است فارغ التحصیلان دانشگاهی در حوزه دریایی به شکل پژوهش محور و مبتکرانه در صدد رفع مشکلات این حوزه باشند. این مجتمع با تهیه بستر آزمایشگاهی و کارگاه های تخصصی زمینه مناسب جهت ارتقاء دانشجویان را فراهم نموده است.
بر این اساس، گروه علمی مهندسی دریا با ترکیب دانش آموختگان دکتری در رشته هایی همانند برق و الکترونیک، فیزیک، مواد و مکانیک دارای تجربه انجام پروژه هایی با زمینه علوم دریایی تشکیل شد. هدف از تشکیل این گروه علمی تربیت نیروی انسانی متخصص که در حوزه های فوق صاحب ایده و توانایی باشند، می باشد.
این گروه علمی دارای سه زمینه مهندسی دریا، الکتروآکوستیک، رادار و جنگال دریایی است که دارای آزمایشگاه و کارگاه های شاخصی در سطح منطقه می باشد.
با توجه به نقشه راه گروه علمی که تربیت نیروی انسانی پژوهشگر می باشد، دانشجویان تحصیلات تکمیلی با انجام پژوهش های کاربردی در کارگاه ها و آزمایشگاه های موجود تجربه اندوزی میکنند.
دستیابی به دانش فنی، طراحی و ساخت انواع شناورهای بالشتک هوایی، انواع قایق های تندرو و پرنده، زیر ساخت های سنجش زیر سطحی و مخابراتی زیر آب و برد بلند تعدادی از دستاوردهای سال ها فعالیت این مجتمع بوده، که تمامی موارد یاد شده با انتقال فنآوری به تولید صنعتی رسیده است.
1400/08/16 تاریخ