به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع؛ سردار سرتیپ پاسدار «مصطفی محمدنجار» رئیس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیش از خطبههای نماز جمعه ۲۷مردادماه در مصلای امام خمینی(ره) رشت اظهار داشت: وجود هشت هزار شهید دوران دفاع مقدس و اعتقادات مردم این دیار نشانه پیشینیه مذهبی مردم گیلان است.
رئیس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت و سلامت کشور و یک هزار شهید صنعت دفاعی تصریح کرد: 31 مرداد در تقویم کشورمان به عنوان روز صنعت دفاعی نامگذاری شده و این نامگذاری نشاندهنده اهمیت دفاع، جایگاه علم و فناوری و صنعت دفاعی در کشور است.
تولید انواع محصولات دفاعی در وزارت دفاع
وزیر اسبق دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر لزوم استحکام و قوی شدن در عرصههای مختلف علمی، تولید داخلی و نفوذ در بازارهای خارجی و کشف ظرفیتهای فراوان داخلی براساس تاکیدات رهبری گفت: در دنیای امروز که قدرتهای زورگو و سلطهگر بر انسانها حاکم هستند و از هیچ جنایتی ابایی ندارند، توسعه صنعت دفاعی ضرورت بیشتری مییابد.
وی با اشاره بهپیشرفتهای متعدد صنعت دفاعی کشور در طول 44 سال بعد از انقلاب اسلامی افزود: وزارت دفاع با استفاده از قابلیتهای سختافزاری و نرمافزاری خود در جهت تولید تجهیزات دفاعی و افزایش قدرت بازدارندگی برای کشور گام برداشته است و تا امروز انواع محصولات دفاعی شامل پهپاد و موشک و... ساخته است.
دشمن دیگر جرأت بیان گزینه نظامی را ندارد
رئیس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی وزارت دفاع و لزوم تعامل با مراکز مختلف علمی بیان کرد: نیروهای مسلح پرافتخار کشورمان امروز قادرند به هر تهدیدی پاسخ دهند و این آمادگی دفاعی به سطحی رسیده که دشمن دیگر جرأت بیان گزینه نظامی را ندارد.
سردار نجار، سیاست مقاومت فعال در مقابل زیادهخواهی آمریکا را سیاستی از روی قدرت، افتخار و کنشگرانه دانست و افزود: مستکبران امروز به این باور رسیدهاند که دوران قلدری و «بزن درو» تمام شده است و لذا استکبار دیگر جرأت تکرار اقدامات بیشرمانه علیه کشورمان مانند حمله به هواپیمای مسافربری در سالهای دفاع مقدس را ندارد و اگر دست از پا خطا کنند با حجم بالایی از آتش جمهوری اسلامی مواجه خواهند شد.
از مرزهای طراحی تجهیزات دفاعی عبور کردهایم
وی با بیان اینکه ترورهای چند روز اخیر اوج خباثت دشمن را برملا ساخت خاطرنشان کرد: استکبار بداند تامین امنیت خلیج فارس برعهده ملتهای منطقه و جمهوری اسلامی است و قدرتهای فرامنطقهای هیچگاه نمیتوانند در این امر مشارکت داشته باشند و بر منطقه مسلط شوند.
رئیس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر همافزایی و مسیر رو به رشد صنعت دفاع افزود: با بهرهگیری از مدیریت جهادی و درسگیری از فلسفه عاشورا، از مرزهای طراحی تجهیزات دفاعی عبور کردهایم و شعار "ما میتوانیم" را تحقق بخشیدیم.
بهدنبال نقطهزنی موشکها هستیم
سردار نجار با اشاره به انگیزه بالای نیروی انسانی متعهد و متخصص در وزارت دفاع در راستای تحقق اهداف اضافه کرد: توان و دستاوردهای دفاعی در همه عرصههای زمین، هوا و دریا در حال ارتقاء است و این موفقیت که با دست توانای متخصصین داخلی رقم خورده، ادامه دارد؛ در صنعت موشکی نیز بهمرحلهای رسیدهایم که میتوانیم تا شعاع دو هزار کیلومتری هر دشمنی را هدف قرار دهیم.
وی با بیان اینکه بهدنبال نقطهزنی موشکها هستیم و ارتقاء سامانههای پدافند هوایی نیز در دستور کار است افزود: تحرکات در حوزه تجارت خارجی نیز به عنوان یک رویکرد اساسی در دستور کار وزارت دفاع قرار دارد و در توسعه صادرات محصولات و خدمات فنی مهندسی و پیوند اقتصاد با امنیت نیز گامهای موثری برداشته شد.
فعالیت 4500 محقق و پژوهشگر در وزارت دفاع
رئیس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به فعالیت بیش از 4 هزار و 500 محقق و پژوهشگر در وزارت دفاع گفت: هزار پروژه تحقیقاتی درجه یک نیز توسط وزارت دفاع دنبال میشود و ورود به عرصههای جدید ماهوارهبر، کمک به اشتغال و آبادانی کشور، توسعه در بخش اقتصاد، ساخت پالایشگاه و طرحهای عمرانی بزرگ و کمک به تنظیم بازار از دیگر اقدامات مهم و تاثیرگذار وزارت دفاع در کشور بوده است.
سردار نجار با تاکید بر لزوم مهندسی از ایده تا تولید محصول اضافه کرد: وزارت دفاع در عرصه کمک به اقتصاد کشور نیز نقشآفرین بوده و در این عرصه با نهضت قطعهسازی در حوزه خودرو، نفت و گاز، شبکه حمل و نقل ریلی و دریایی، معادن و تجهیزات پزشکی گامهای خوبی برداشته شد.
حرکت وزارت دفاع به سمت قلههای پیشرفت ادامه دارد
وی ضمن مقایسه دستاوردهای ایران در عرصههای مختلف بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بیان کرد: دستاوردها و موفقیتهای ایران قوی مرهون تلاش نخبگان، صبر و استقامت ملت و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بوده است.
رئیس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هدف از جنگ ترکیبی دشمن را حمله به عقاید، سست کردن اراده ملت و ایجاد یاس و ناامیدی دانست و افزود: در چنین شرایطی، تلاش برای امیدآفرینی بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد و وزارت دفاع نیز در گام دوم انقلاب به عنوان یک نهاد پویا، پیشتاز و تصمیمساز به حرکت پرشتاب و خدمت بالنده خود به سمت قلههای پیشرفت ادامه خواهد داد.