به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ در شب ولادت با سعادت کریم اهلبیت حضرت امام حسن مجتبی (علیهالسلام) جمعی از استادان زبان و ادب پارسی و شاعران جوان و پیشکسوت با رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) دیدار کردند.
تعدادی از شاعران جوان و پیشکسوت کشورمان، اساتید ادبیات فارسی و همچنین تعدادی از شاعران فارسیزبان غیر ایرانی حضور داشتند و برخی از آنها اشعار خود را در حضور رهبر انقلاب خواندند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در بخشی از این دیدار پیرامون دانشمند ممتاز و برجسته هسته ای و دفاعی کشور شهید «محسن فخریزاده» فرمودند: رحمت خدا بر ایشان باد، فخریزاده(رضواناللهعلیه)، آدمِ مخلص، به معنای واقعی کلمه ایشان مخلص بود، برای خدا کار میکرد، خدا هم پاداشش را داد، جور دیگر مُردن امثال فخریزاده مایه دریغ است، افسوس است، باید همینطور از دنیا میرفت، مثل حاج قاسم.