دکتر صفارهرندی در جمع دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی مالک اشتر با اشاره به امید دشمن در جنگ شناختی علیه نظام، نقش قشر فرهیخته و اهل دانش در بصیرت افزایی جامعه در مقابل وارونه جلوه دادن واقعیات و تصویر مخدوش از وضعیت موجود کشور توسط رسانههای بیگانه را بسیار حیاتی و با اهمیت برشمرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ محمد حسین صفارهرندی، کارشناس مسائل سیاسی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همواره ضد انقلاب و عناصر خارج نشین به دنبال جعل روایت از وضعیت موجود کشور نسبت به قبل از انقلاب بودند تا برای نسلی که ارتباطی با دوران انقلاب ندارند تصویر کنونی کشور را تبدیل به گزاره هایی علیه نظام کند.
سر دبیر سابق روزنامه کیهان ادامه داد: در علم ارتباطات، همیشه این قانون وجود دارد که روایت اول، زودتر در اذهان مستقر می شود و دیرتر هم از بین خواهد رفت. لذا وقتی یک شبهه بین مردم افکنده شد باطل السحر کردن آن کار ساده ای نیست و اغنای مردم کار دشواری خواهد بود.
رئیس شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما علت اصلی اعتماد مردم به روایت جعلی را ناشی از کم کاری در عملیات رسانهای خواند و گفت: حضور به موقع در صحنه و ارائه اطلاعات دائمی و درست به مردم، دست طرف مقابل را از اینکه در جنگ روایت ها برتر باشد خالی خواهد کرد، که متاسفانه ما، رسانه ملی و رسانه مجازی جایگاه مناسبی در این زمینه نداریم.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ارائه تصویر سیاه و غیرقابل دفاع از وضع موجود از اصلی ترین نقاط اتکا و استراتژی دشمنانی است که میخواهند با جنگ شناختی روایت جعلی را جا بیاندازند، افزود: طبیعی است عامه مردمی که دسترسی به مجموعه اطلاعات ناظر به واقعیت کشور و محیط بینالملل و ژئوپلیتیک منطقه ندارند؛ براحتی گمراه خواهند شد، و اینجا نقش قشر کوچکی از جریان نخبگی و اهل دانش بسیار مهم و حیاتی جلوه میکند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مقصر خواندن رسانه های کشور در ارائه تصویری غیرشفاف و ناامیدکننده از وضعیت موجود ادامه داد: متاسفانه نظام رسانه ای ما گرایش به خبر بد و ناگوار دارد، چرا که در خبر خوب عنصر تحریک و هیجان وجود ندارد و این ناهنجاری است که جاذبه دارد. با این رویکرد گاهی رسانه، ناخواسته به دنبال بزرگ کردن مفسده ها می رود و این به معنای کمک به روایت دشمن در بهم ریختگی اوضاع کشور است.
این سیاستمدار و روزنامه نگار در پایان با تبیین تصویر دروغی که دشمنان از موجودیت و قدرت کشور ارائه می دهند، اظهار داشت: صندوق بینالمللی پول راجع به وضعیت ما در سال ۲۰۲۱، تولید ناخالص ایران را بالاتر از ترکیه و عربستان و رتبه هفدهم جهان معرفی کرد. همچنین امروز مراکز علمی و استراتژیک دنیا اعتراف کردند ما در رتبه بالایی به لحاظ مقالات علمی در دنیا قرار داریم، در حالیکه پیش از انقلاب جزو پنجاه کشور اول دنیا هم نبودیم. ما در تکنولوژی، بیوتکنولوژی، فناوری هستهای، سرعت رشد علم، میزان شاخص توسعه انسانی و تحصیلات به جایگاه ویژهای نسبت به قبل از انقلاب دست یافته ایم.