حجت الاسلام و المسلمین سعید لواسانی در درس اخلاق دانشگاه صنعتی مالک اشتر:
یک مدیر موفق همچون یک قاضی سختگیر همواره خود را محاسبه می کند
جلسه اخلاق مدیران با سخنرانی حجت الاسلام سید سعید لواسانی و حضور جمعی از مدیران ارشد و اعضای هئیت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر، حجت الاسلام لواسانی در این جلسه با بیان این نکته که هیچ انسانی از آزمون الهی معاف نخواهد بود تأکید کرد که هدف این آزمونها، شکوفا شدن استعداد های بیکران انسان است.
ایشان در ادامه افزود: انسان به تعبیر حضرت امام (ره) در دو جهت میتواند خود را گسترش دهد؛ یکی در جهت انسان بالفعل و دیگری در جهت گسترش حیوانیت و شیطانیت بالفعل. به عبارتی دیگر انسان میتواند تا جایی عروج کند که به غیر خدا نبیند و همزمان چنان به انحطاط کشیده شود که مظهر تام شیطان گردد.
لواسانی به اشاره به اینکه حقیقت قیامت در قرآن همان ملاقات با خداست اظهار داشت: سرمایه ملاقات ما عملکرد و کنش معنادار انسان است. دو ویژگی، انسان را با دیگر موجودات متمایز میسازد؛ اول اینکه انسان حرکت و تلاشش برای زندگی با سختی همراه است و دوم اینکه حتماً پروردگار عالم را ملاقات میکند و حقیقت این است که ما آمدهایم تا با تحمل رنج، خدا را ملاقات کنیم نه اینکه بدون توجه به توشه آخرت زندگی مرفهی برای خود بسازیم.
این استاد اخلاق گفت: مرحوم آیت الله بروجردی بزرگترین مرجع شیعیان در زمان خود محسوب میشدند، ایشان در هنگام مرگ از سرنوشت و آخرت خویش نگران بودند و میگفتند: آنکه تو را محاسبه میکند بصیر است و از نیت شما باخبر است اینکه اسیر شرک خفا هستید یا مظهر توحید.
حجت الاسلام لواسانی در پایان با اشاره به تعبیر " اصلاح دائم درون " ازمقام معظم رهبری بیان داشت: تقوا پیشه کنید و در اعمال خود مراقبت کنید تا کار را نه برای نفسِ فریبکار که برای رضای خدا انجام دهید. یک مدیر وکارمند موفق کسی است که همچون یک قاضی سختگیر از خود حساب کشی و محاسبه کند که در این صورت نصرت و یاری الهی نیز شامل حال میشود.