شنبه  13  آذر  1400

قابل توجه پذيرفته شدگان نهايی کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه صنعتی مالک اشتر

1400-07-28
قابل توجه پذيرفته شدگان نهايی کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه صنعتی مالک اشتر

ضمن عرض تبريک قبولی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر، زمان و مدارک ثبت نام به شرح زير اعلام می گردد. طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان سنجش، پذيرش در دانشگاه بصورت غیرحضوری (اينترنتی) و در دو مرحله انجام می گردد.برای انجام ثبت نام غیرحضوری به درگاه اينترنتی ذيل مراجعه و پس از دريافت فرم های مورد نیاز ، نسبت به تکمیل و تايید و بارگذاری آنها در سامانه اقدام نمايید. از پذيرفته شدگان محترم تقاضا می شود راهنمای پذيرش زير را به دقت مطالعه و اجرا نمايند:

- زمان ثبت نام اينترنتی از 2 تا 5 آبان ماه می باشد و عدم ثبت نام در موعد مقرر به منزله انصراف از تحصیل می باشد.

- آدرس اينترنتی ورود به سامانه گلستان https://golestan.mut.ac.ir می باشد .

گذرواژه شما = شماره ملی 10 رقمی و شناسه کاربری شما= شماره داوطلبی  U001+

به عنوان مثال اگر شماره داوطلبی شما 234567 باشد ، شناسه کاربری شما U001234567 خواهد بود .

-  دريافت فرم های مورد نیاز ، تکمیل و تايید آنها

-  اسکن فايل ها جهت بارگذاری با فرمت jpg و با حداکثر کیفیت و با حداقل حجم انجام گردد.

-  بارگذاری فرم های تکمیل شده و مدارک مورد نیاز

-  نصب پیام رسان "بله" بر روی گوشی های هوشمند جهت دريافت و ارسال فرم های مربوط به معاونت دانشجويی به آدرس ذيل:

- دانشجويان مرکز تهران از“ کانال رسمی دانشجويی مالک اشتر تهران“ به آدرس @ mdmut

دانشجويان مرکز اصفهان از "کانال مديريت دانشجويی دانشگاه مالک اشتر اصفهان" به آدرس  @ is_mut_sa

جهت دریافت متن کامل اطلاعیه اینجا کلیک نمایید.

تعداد بازدید کل : 19825125