شنبه  13  آذر  1400

بازدید رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع از پژوهشکده‌ی علوم و فناوری شمال

1399-11-04

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ودجا:

وجود نیروی انسانی متعهد و مدیر انقلابی مهم تر از تولید محصول است

حجت الاسلام والمسلمین سید ضیاءالدین آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع  از دستاوردها و پروژه­‌های در دست اقدام پژوهشکده­‌ی علوم و فناوری شمال دانشگاه صنعتی مالک اشتر  بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر رئیس سازمان عقیدتی سیاسی در جمع مدیران پژوهشکده دفاعی شمال گفت: با وجود نیروهای متخصص و متعهد در سطح وزارت دفاع و مخصوصا دانشگاه مالک اشتر جای دانشمندان بزرگی مثل شهید فخری­زاده خالی نخواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین آقاجان­پور ضمن تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و سالروز شهادت شهید سپهبد سلیمانی و همچنین چهلمین روز درگذشت دانشمند شهید دکتر محسن فخری­‌زاده ضمن یادآوری خاطرات دانشمند دفاعی و هسته­‌ای کشورمان، دانشگاه مالک اشتر را یکی از سازمان های موفق در تربیت نیروهای متعهد و متخصص برشمرد و تأکید کرد یکی از وظایف مسئولین دانشگاه تبیین نقش نخبگی و ویژگی­‌های شخصیتی منحصر به فرد این شهید در ارتقاء توان دفاعی کشور می باشد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع اظهار کرد: آنچه امروز در مجموعه پژوهشکده علوم و فناوری دانشگاه صنعتی مالک اشتر مشاهده شد، حکایت از عزم، اراده، مدیریت هوشمند و بهره گیری از ظرفیت نخبگان و پژوهشگران در حوزه تولید اقتدار دفاعی بود.

وی افزود: اگرچه محصولات و تولیدات برای کشور مهم است لکن وجود نیروی انسانی عالم، متدین، معتقد با روحیه و مدیریت انقلابی به عنوان یک سرمایه گرانبها مهم تر و ارزشمند تر است.

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر نیز گزارشی از فعالیت­‌ها، توانمندی­‌ها و آخرین دستاوردها و همچنین روند پیشرفت پروژه‌‍‌­ها در این پژوهشکده ارائه کرد.

دکتر ابوطالب شفقت پژوهشکده دفاعی شمال را یکی از پژوهشکده­‌های برتر در سطح نیروهای مسلح دانست و وجود نیروهای متخصص و متعهد بومی را از دلایل موفقیت این پژوهشکده در یک دهه اخیر برشمرد.

تعداد بازدید کل : 19825502