جمعه  24  آذر  1396

اعطای وام به دانشجویان

1396-05-09

اداره رفاه دانشجويان :

- وام ويژه دکتري ( تحصيلي دکتري)

وام ويژه دکتري مربوط به سه ماهه بهار 96 ( مبلغ 18 ميليون ريال براي هر نفر) برای دانشجوياني که از طريق صندوق رفاه دانشجويان تقاضاي خود را ارائه نموده بودند، به حساب آنان واريز گرديد.

متقاضيان وام ويژه دکتري که از طريق بانک توسعه تعاون ثبت نام نموده بودند، براي تشکيل و تکميل پرونده خود به شعب انتخابي خود در موقع ثبت نام مراجعه نمايند.

- وام ضروری دکتری

بر اساس دستورالعمل و ابلاغيه صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، مراحل ثبت نام وام ضروری دکتری به صورت ذيل می باشد.

2-1- مراجعه به سايت صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم (  swf.ir/ بخشنامه های تسهيلات ) یا به اداره رفاه دانشجويان برای دريافت و تکميل فرم تقاضا وام ضروری دکتري.

2-2- ارائه فاکتور يا مستندات مربوط به رويدادي که بواسطه آن تقاضاي وام ضروری را ارائه نموده اند.( با حداقل مبلغ 30 ميليون ريال )

2-3- مهلت ثبت نام : اول مرداد ماه 1396 تا 10 مرداد 1396

- وام تغذيه بهمن 95

وام تغذيه ترم بهمن 95 ( مرحله اول ) دانشجويان متقاضي در تاريخ 02 مرداد 1396 به حساب آنها ( روزانه ) واريز گرديد.