پنجشنبه  02  آذر  1396

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد و دکتری سال 139

1396-06-19

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد و دکتری سال 1396
ضمن تبریک قبولی در آزمون ، شرایط و مدارک ثبت نام بشرح زیر اعلام می گردد.
نکات بسیار مهم:
1 - حضور شخص پذیرفته شده در زمان ثبت نام و تاریخ اعلام شده مطابق جدول فوق با مدارک ثبت نام غیر حضوری ،الزامی می باشد.
2 - مطابق با دستورالعمل ابلاغی سازمان سنجش در خصوص ثبت نام ارائه کلیه موارد و مدارک اعلام شده زیر الزامی است.
3 - در صورت همراه نداشتن مدارک به هر دلیلی ، هیچگونه اقدامی جهت ثبت نام و پذیرش انجام نخواهد شد.
مدارک مورد نیاز:
- 8 قطعه عکس 3 در 4 (رنگی و پشت زمینه سفید جدید پشت نویسی شده با ذکر شماره دانشجویی)
- ارائه اصل و کپی کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه ( 1 سری) هر صفحه در یک برگ 5 A جداگانه
- ارائه اصل(گواهینامه موقت و یا دانشنامه ) و کپی کلیه مدارک تحصیلی قبلی(کاردانی، کارشناسی ناپیوسته،کارشناسی و کارشناسی ارشد)جهت فارغ التحصیلان قبل از 1396
- ارائه اصل فرم تعهد فراغت از تحصیل تائید شده توسط مرکز آموزش قبلی دانشجویانیکه تا تاریخ 31 شهریور ماه 96 فارغ التحصیل میشوند. (فرم 15) (صرفا جهت دانشجویانی که در سال جاری 1396 فارغ التحصیل می باشند)
- ارائه اصل و کپی مدارک وضعیت نظام وظیفه( کپی کارت پایان خدمت-کارت معافیت ازخدمت -نامه معرفی به نظام وظیفه -گواهی اشتغال به خدمت)
- ارائه گواهی اشتغال به کار در صورت شاغل بودن در سازمانها و نهادهای دولتی و موافقت با ادامه تحصیل مطابق با بخشنامه سازمان سنجش و یا تکمیل فرم اعلام عدم اشتغال
- پرداخت مبلغ -/ 000 / 000 / 15 ریال بابت هزینه علی الحساب شهریه تحصیلی دانشجویان کارشناسی ارشد نوبت دوم ، مجازی( فقط بصورت پرداخت الکترونیکی از طریق سامانه گلستان)
- پرداخت مبلغ -/ 000 / 000 / 50 ریال بابت هزینه علی الحساب شهریه تحصیلی دانشجویان دکتری نوبت دوم ( فقط بصورت پرداخت الکترونیکی از طریق سامانه گلستان)
- پرداخت مبلغ -/ 000 / 900 ریال بابت هزینه خدمات جانبی و صدور کارت جهت کلیه دانشجویان ( فقط بصورت پرداخت الکترونیکی از طریق سامانه گلستان)
- تکمیل مراحل ثبت نام غیر حضوری در سامانه آموزشی گلستان و ارائه گزارش های مربوطه توسط دانشجو قبل از ثبت نام و مراجعه به دانشگاه، الزامی می باشد.
دانشجویانی که در زمان ثبت نام به هر دلیلی نمی توانند مدرک تحصیلی قبلی خود که دارای معدل می باشد را ارائه نمایند ، لازم است فرم شماره 14 که توسط موسسه آموزشی قبلی خود که در آن تحصیل نموده اند ، بصورت تائید شده ارائه نمایند.

محل ثبت نام ، تاریخ وساعت پذیرش:
12 - 30 / 8
توجه : ورود به دانشگاه بدون ارائه گواهی ثبت نام غیر حضوری و مدارک ،امکان پذیر نمی باشد.
تهران :
تهران: لویزان- خیابان شهید شعبانلو-دانشگاه صنعتی مالک اشتر-معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی

مجموعه فناوری زیستی/ مدیریت و مهندسی صنایع: 19 / 6 / 96

96/6/20 مجموعه پدافند ، عمران / ICT :
96/6/21 مجموعه برق / هوافضا :
96/6/22 مجموعه شیمی / مکانیک و مواد :

اصفهان:
اصفهان: شاهین شهر- انتهای خیابان فردوسی-دانشگاه صنعتی مالک اشتر
مجموعه شیمی/ /رمز/ریاضی : 19 / 6 / 96
مجموعه مواد/ /زیر دریا: 20 / 6 / 96
مجموعه مکانیک/هوافضا 21 / 6 / 96
مجموعه صنایع / فیزیک 22 / 6 / 96

شیراز: بلوار چمران- دانشگاه صنعتی مالک اشتر مجموعه مهندسی مکانیک و دریا
20 / 6 / 96

راهنمایی های مربوطه در سایت گلستان موجود می باشد: http://golestan.mut.ac.ir

شناسه کاربری : شماره داوطلبی+ U961
گذرواژه: شماره ملی
نکته بسیار مهم: زمان مراجعه به سایت گلستان، یک روز قبل از مراجعه حضوری به دانشگاه (منطبق با تاریخهای فوق) می باشد.
به عنوان مثال اگر شماره داوطلبی عبارت بود از 234567 ، بنابراین شناسه کاربری برابر است با U961234567

جهت دریافت فایل اطلاعیه ثبت نام اینجا کلیک کنید

دریافت فرم شماره 14