شنبه  13  آذر  1400

حضور سرلشکر نظیرزاده از جمهوری تاجیکستان در دانشگاه صنعتی مالک اشتر

1400-08-26
حضور سرلشکر نظیرزاده از جمهوری تاجیکستان در دانشگاه صنعتی مالک اشتر

سرلشکر نظیرزاده و همراهان از جمهوری تاجیکستان از دانشگاه صنعتی مالک اشتر  بازدید و با سردار تقی زاده دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ در بازدید هیئت تاجیکستانی، دکتر قاسم تقی زاده با بیان توانمندی های دانشگاه در خصوص ارائه آموزش های حضوری و غیرحضوری گفت: کار پشتیبانی علمی از فعالیت های صنعتی در وزارت دفاع توسط نیروهای جوان در دانشگاه صنعتی مالک اشتر انجام می شود.

سرلشکر نظیرزاده نیز  پس از بازدید از نمایشگاه، با تمجید از دستاوردهای دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: نمایشگاه بسیار دقیقی  را مشاهده کردم و انتظار هم همین بود که چنین دستاوردهای پیشرفته در این دانشگاه دیده شود.

در ادامه مقرر شد زمینه های جذب دانشجو و همکاری های علمی با جمهوری تاجیکستان بررسی و پیشنهادهای لازم ارائه شود.

تعداد بازدید کل : 19825044