شنبه  13  آذر  1400

دکتر تقی زاده: برای ارتقاء دانشگاه از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد

1400-08-23
دکتر تقی زاده: برای ارتقاء دانشگاه از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد

دبیران کانون ها و انجمن های دانشجویی و بسیج دانشجویی با ریاست دانشگاه صنعتی مالک اشتر دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ در دیدار دبیران کانون ها و انجمن ها و بسیج دانشجویی با دکتر قاسم تقی زاده ، مسائل و مشکلات دانشجویان مطرح و دستورات لازم جهت رفع آنها صادر شد.

دکتر تقی زاده با توصیه دانشجویان به بهره­گیری از زمان و استفاده صحیح از آن گفت: زمان دانشجویی زمان انرژی و جوانی است و باید با ورزش، درس  و تلاش در جبهه فرهنگی توجه ویژه شود.

رئیس دانشگاه مالک اشتر با توجه به سلسله مراتب انتصاب دانشگاه صنعتی مالک اشتر به مقام معظم رهبری، اضافه کرد: دانشگاه مالک اشتر هویت نظامی دارد ولی دانشجویان برابر ضوابط وزارت علوم مدارک خود را دریافت می کنند. در این دانشگاه کار سیاسی به معنای موضع­گیری های حزبی و جناحی جایگاه ندارد. همه دانشجویان باید دارای تحلیل سیاسی باشند اما در دانشگاه هیچ کس نباید وارد کار حزبی شود.

سردار تقی زاده افزود: باید با اطلاعات دقیق صحبت کنیم و از بیان مسائل غیر واقع و برحسب فرضیات خودداری شود. در زمینه زیرساخت ها دانشگاه صنعتی مالک اشتر از بهترین دانشگاه های کشور است و باید با اجرای طرح تحول هر آنچه می توانیم را ارتقاء دهیم و دانشگاه به جایی که مورد انتظار است برسد.

رئیس دانشگاه با اشاره به نامگذاری سال 1400 توسط مقام معظم رهبری و تأکید بر مانع زدایی ها افزود: همه مسائل مطرح شده در این جلسه باید توسط بخش های مختلف پیگیری و حل شود. برای ارتقاء دانشگاه و انجمن های دانشجویی از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

ایشان با بیان روایت" العلمُ سلطان" توصیه کرد : همانطور که رهبری فرمودند علم قدرت و اقتدار است و باید دنبال علم بود؛ همواره خوب درس بخوانید و نماز اول وقت را با هیچ چیز معامله نکنید.

در ابتدای جلسه دبیران کانون ها و انجمن های دانشجویی به مسائلی همچون کم بودن بودجه ی کانون ها، کمبود امکانات خوابگاه ها، اعطای فرصت مطالعاتی ، اختصاص خوابگاه متأهلی و بعضی موارد دیگر اشاره کردند که دستور پیگیری آنها توسط ریاست دانشگاه صادر شد.

در این جلسه آقای بهراد کیان مهر به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه معرفی شد.

تعداد بازدید کل : 19825197