شنبه  13  آذر  1400

امضاء تفاهم نامه با دانشگاه دمشق

1400-08-20
امضاء تفاهم نامه با دانشگاه دمشق
دکتر بسام ابراهیم وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه: ایران نقش بسیار تعیین کننده و موثری در مقابله با تروریسم در سوریه داشت

وزیر آموزش عالی و پژوهش های علمی جمهوری عربی سوریه و رئیس دانشگاه دمشق و هیئت همراه با حضور در دانشگاه صنعتی مالک اشتر و بازدید از نمایشگاه دستاوردها با توانمندی های دانشگاه در زمینه‌های علمی تحقیقاتی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر دکتر بسام ابراهیم، وزیر آموزش عالی و پژوهش های علمی سوریه؛ دکتر یسار عابدین رئیس دانشگاه دمشق؛ دکتر عقیل محفوض مدیر روابط بین الملل و فرهنگی وزارت آموزش عالی به همراه دکتر شفیق دیوب سفیر سوریه در ایران و هیئت همراه از دانشگاه بازدید و با ریاست دانشگاه صنعتی مالک اشتر دیدار کردند.

رییس دانشگاه صنعتی مالک اشتر با تأکید بر این نکته که در زمینه تقویت و تعزیز روابط اجتماعی دو کشور کمتر کار شده و به اندازه روابط دفاعی و امنیتی نبوده، گفت: علاوه بر همکاری های آموزشی و تحصیلات تکمیلی، توسعه زمینه­های پژوهشی و تحقیقاتی میان دو کشور در دستور کار قرار دارد و با افتخار آماده ارائه خدمات خرسند ساز به دانشجویان سوری هستیم.

دکتر قاسم تقی زاده تاکید کرد، در این دانشگاه برای دانشجویان سوری پروژه های تحقیقاتی بر اساس نیاز و مسائل کشور سوریه تعریف می شود و بر همین اساس آموزش می بینند.

وزیر آموزش عالی و پژوهش های علمی جمهوری عربی سوریه با اعلام مسرت از حضور در یکی از مهمترین مراکز علمی ایران گفت ایران نقش بسیار تعیین کننده موثر و پررنگی در جنگ سوریه و مقابله با تروریسم داشت.

دکتر بصام ابراهیم اضافه کرد: دانشگاه مالک اشتر از همه لحاظ دارای ویژگی‌های خاص می‌باشد و این یک دیدار بی‌نظیر است.

دکتر یسار عابدین، رئیس دانشگاه دمشق اظهار امیدواری کرد روابط دوجانبه و همکاری های علمی خوبی در زمینه ارائه پایان نامه ها و مدارک مشترک ایجاد شود.

در پایان تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه مالک اشتر و دانشگاه دمشق با هدف توسعه همکاریهای آموزشی علوم و فناوری های نوین و در چارچوب منافع متقابل دو کشور به امضا رسید.

تعداد بازدید کل : 19825078