شنبه  13  آذر  1400

بازدید هیئت سوریه ای از دانشگاه صنعتی مالک اشتر

1400-08-19
بازدید هیئت سوریه ای از دانشگاه صنعتی مالک اشتر

در بازدید هیئت سوریه ای از دانشگاه صنعتی مالک اشتر مطرح شد:

با تمام توان از کشور دوست و برادر حمایت می کنیم.

هیئتی از جمهوری عربی سوریه با حضور در دانشگاه صنعتی مالک اشتر با توانمندیهای این دانشگاه آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر در راستای ارائه همکاریهای آموزشی و علمی- تخصصی در حوزه های مختلف مهندسی و فنی، هیئتی از جمهوری عربی سوریه ضمن بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه صنعتی مالک اشتر با پیشرفت ها و توانمندیهای علمی و تحقیقاتی این دانشگاه از نزدیک آشنا شدند.

جانشین دانشگاه صنعتی مالک اشتر در این بازدید با تاکید بر توانمندیهای دانشگاه گفت: با تمام توان از کشور دوست و برادر جمهوری عربی سوریه حمایت می کنیم و این به خاطر عشق به حضرت زینب (سلام الله علیها) است و این عشق تا ابد ادامه دارد.

ابراهیم علیزاده گفت: با توجه به اینکه دانشگاه مالک اشتر پشتوانه وزارت دفاع است و خلق فناوریهای مورد نیاز نیروهای مسلح به خصوص در وزارت دفاع در این دانشگاه رقم می خورد، دستاوردهای دانشگاه بدون هر گونه محدودیتی با تمام توان، در اختیار عزیزانمان در کشور سوریه قرار می گیرد.

علیزاده با اشاره به وظایف ذاتی دانشگاه مالک اشتر در رفع گلوگاه های صنعتی، اضافه کرد: سه بعد اساسی عملکردی دانشگاه شامل؛ انجام پروژه های تحقیقاتی، ایجاد زیر ساخت تحقیقات دفاعی و ارائه آموزش های تحصیلات تکمیلی و دوره های حرفه ای- شغلی است.

وی تاکید کرد: در گروه آموزش های رسمی که تحت نظارت و تایید وزارت علوم می باشد بیست و پنج رشته در مقطع دکتری و هفتاد رشته در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ارائه می شود.

نماینده هیئت بازدید کننده سوری با توجه به توانمندیهای دانشگاه گفت: اجرای دوره های آموزشی ادامه دار باعث می شود که ما قویتر در مقابل دشمنان به ویژه آمریکا و اسراییل بایستیم و به این خاطر به دانشگاه مالک اشتر افتخار می کنیم.

تعداد بازدید کل : 19825186