شنبه  13  آذر  1400

بازدید ریاست محترم دانشگاه مالک اشتر از مجتمع علوم و فناوری دریایی شمال

1400-08-12
بازدید ریاست محترم دانشگاه مالک اشتر از مجتمع علوم و فناوری دریایی شمال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر، سردار سرتپ پاسدار دکتر قاسم تقی زاده و هیئت محترم همراه از مجتمع علوم و فناوری دریایی شمال بازدید بعمل آوردند.

رئیس محترم دانشگاه با حضور در دانشگاه صنعتی مالک اشتر فریدونکنار ضمن سمع و نظر گزارش عملکرد در حوزه‌های مختلف، با قدردانی از روسای پیشین دانشگاه، بیان فرمودند که دانشگاه فرآیند و مسیر بسیار سختی را طی کرده است و با درایت روسای پیشین موفق شده است تا دستاوردهای بزرگی بدست آورد. همچنین ایشان اظهار داشته‌اند؛ به دنبال این هستیم که از وضعیت مطلوب فعلی به سمت وضعیت مطلوب‌تری حرکت کنیم.

ایشان ضمن اشاره به راهبرد انبساط و توسعه، سیاست‌های مبنایی طرح تحول دانشگاه با عنوان مالک 1414را تبیین نموده و بر آینده نگری در تمامی حوزه‌های برنامه‌ریزی تا اجرا، تاکید فرمودند.

رئیس محترم دانشگاه ضمن تاکید بر ماموریت‌گرایی در تعریف پروژه‌ها، بر راه‌اندازی آموزش، راه‌اندازی مرکز مطالعات نوآوری و آینده پژوهشی، اهتمام در مهندسی سیستم و مدیریت دانش در انجام پروژه‌ها، توسعه زیرساخت ها و بازدیدهای علمی تاکید فرمودند.

تعداد بازدید کل : 19825543