شنبه  13  آذر  1400

1400-08-03
اولین دوره آموزشی ارزیابان پدافند غیرعامل بنادر کشور

به میزبانی دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار شد:

اولین دوره آموزشی ارزیابان پدافند غیرعامل بنادر کشور

در راستای اجرای پروژه «تدوین شاخص­های پدافند غیرعامل بنادر» میان مجتمع دانشگاهی پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر و سازمان بنادر و دریانوردی کشور و به منظور آموزش ارزیابان بنادر، برای نخستین بار در کشور "دوره آموزشی مهارت محور ارزیابان پدافند غیرعامل بنادر" در سالن همایش امیرکبیر دانشگاه در روز های 24 و 25 مهرماه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر، در این دوره آموزشی که به همت اداره سازمان بنادر و دریانوردی کشور(HSE) برگزار گردید، 40 نفر از متخصصین و خبرگان پدافند غیرعامل بنادر سراسر کشور حضور داشتند.

در این دوره نحوه ارزیابی بنادر از منظر پدافند غیرعامل براساس شاخص­های تخصصی تدوین شده در قالب 4 معیار پدافند کالبدی، پدافند مردم محور، پدافند سایبری و حفاظت از زیرساخت­های بندری به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

رونمایی از نرم افزار ارزیابی پدافند غیرعامل بنادر و آموزش نحوه کار با این نرم افزار-که توسط متخصصین مجتمع دانشگاهی پدافند غیرعامل طراحی و تولید شده است- از دیگر برنامه های جانبی این دوره دو روزه بود.

تعداد بازدید کل : 19825259