شنبه  08  آذر  1399

امضاء تفاهم نامه همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه صنعتی مالک اشتر

1399-07-28

در دیدار معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ریاست دانشگاه صنعتی مالک اشتر تفاهم نامه همکاری امضاء و بر بهره مندی از توانمندی های علمی و تخصصی مجتمع دانشگاهی پدافند غیرعامل در مدیریت بحران و ایمن سازی ساختمان های این وزارتخانه تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دکتر پناه ، معاون منابع انسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ساختمان مرکزی این وزارتخانه با دکتر شفقت رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر و هیئت همراه دیدار و زمینه های همکاری و فراهم کردن فرصت های رشد و بهره مندی از توانمندی­های علمی و اجرایی در حوزه های مختلف به ویژه فنی مهندسی، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران را بررسی نمودند.

رئیس دانشگاه مالک اشتر در این دیدار با تأکید بر اهمیت و جایگاه پدافند غیرعامل اظهار داشت: امروز پدافند غیرعامل به عنوان یک دانش پذیرفته شده در سطح دنیا مطرح است و به عنوان یک دوره آکادمیک در دنیا تدریس می شود.

دکتر شفقت با اشاره به اینکه ساختمان وزارت کار به عنوان یک نماد ملی و شناسنامه حرکت­های مردمی و انقلابی در کشور  مطرح است افزود: موضوع حفاظت از زیرساخت این ساختمان نقطه شروع خواهد بود و این وزارتخانه و تعاملات شبکه­های ارتباطی با این وزارتخانه بسیاری از دارایی­های مردم را دربر ­می­گیرد. لذا فرهنگ سازی حفاظت از زیر ساخت های دارایی ها و سرمایه های از طریق این نهاد مقدس و اثرگذار بسیار حائز اهمیت است.

سردار شفقت در پایان اظهار امیدواری نمود تا ضمن حفاظت از زیرساخت ها و نمادهای ملی در کشور بتوانیم فرهنگ پدافند غیرعامل و فرهنگ حفاظت از زیرساخت­ها را نیز در جامعه گسترش دهیم. ضمن اینکه این پروژه می تواند بعنوان یک پروژه آموزشی، پژوهشی و مشاوره ای و خدمات علمی در دراز مدت در سطح کشور با تأسیس شرکت های خصوصی ایجاد اشتغال کند و زیرساخت های عمرانی شهرها اعم از آب و برق و گاز و ارتباطات را نیز دربرگیرد.

در این جلسه دکتر پناه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص راهبردهای کلان توسعه علم و فناوری و نقشه جامع علمی کشور اشاره کرد و افزود: در راستای گسترش همکاری­ها و فعالیتهای علمی و پژوهشی بین دستگاه­های مختلف و تقویت انگیزه مادی و معنوی برای نخبگان علمی کشور و حفاظت از زیرساخت­ها به این نتیجه رسیدیم تا با دانشگاه صنعتی مالک اشتر تفاهم نامه همکاری امضاء کنیم.

ایشان گفت: در همین راستا پس از برگزاری حدود بیست جلسه با نخبگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، بررسی وضعیت تاب آوری ساختمان وزارت تکاور در دستور کار قرار گرفت و با توجه به موقعیت ویژه این ساختمان و قرارگیری آن در مرکز شهر و خیابان آزادی توافقی با مجتمع دانشگاهی پدافند غیرعامل دانشگاه داشتیم و با عقد قرارداد مطالعات بهسازی و ایمن سازی این ساختمان را در سه فاز مختلف شروع خواهیم کرد.

معاون وزارت کار در پایان با بیان اینکه این پروژه با درنظرگرفتن روش های نوین بهسازی و بهره مندی از جدیدترین دستاوردهای علمی و مهندسی روز دنیا یک پروژه نمونه در سطح کشور خواهد شد اظهار امیدواری کرد تا با اجرای این پروژه از تکرار حوادثی همچون حادثه پلاسکو جلوگیری شود.

در انتها تفاهم نامه همکاری در زمینه­های مختلف آموزشی ، پژوهشی و اجرایی به امضاء طرفین رسید.