جمعه  09  آبان  1399

نشست ریاست محترم دانشگاه بانایب رئیس کمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی

1399-05-07

در دیدار نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر مطرح شد:

آمادگی مجلس  برای حمایت از صنعت دفاعی و دانشگاه مالک اشتر

در راستای تعامل مثبت و سازنده میان صنعت دفاعی کشور و مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی، نائب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در دانشگاه صنعتی مالک اشتر حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دکتر ابوطالب شفقت رئیس دانشگاه در دیدار نائب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با ارائه گزارشی از پژوهش­ها و دستاورد­های دانشگاه، بر توانمندی‌ها و ظرفیت­های علمی و تحقیقاتی دانشگاه صنعتی مالک اشتر در حمایت و پشتیبانی از صنعت دفاعی تأکید کرد.

در این نشست صمیمانه دکتر میرتاج‌الدینی به نقش وزارت دفاع در پشتیبانی و حمایت از امنیت ملی پایدار اشاره کرد و گفت: بدون شک بسیاری از ورودی­های صنعت دفاعی مرهون خروجی‌های علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر است.

ایشان در پایان  اظهار داشت: مجلس یازدهم آمادگی کامل برای پشتیبانی‌های تقنینی و بودجه‌ای از صنعت دفاعی، خصوصاً دانشگاه صنعتی مالک اشتر را دارد.