سه شنبه  29  بهمن  1398

پنجمین همایش تخصصی فراوری مواد با لیزر

1398-10-28

مجتمع دانشگاهی مواد و فناوری‌های ساخت دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران در نظر دارد پنجمین همایش تخصصی فراوری مواد با لیزر را در تاریخ 29 و 30 بهمن ماه 1398 در دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران برگزار نماید. هدف از این همایش آشنایی صنعتگران و دانشجویان در زمینه تعمیر و بازسازی قطعات صنعتی و ساخت افزایشی به کمک لیزر می‌باشد. محورهای پنجمین همایش تخصصی فراوری مواد با لیزر عبارت است از:

- چشم ­انداز ساخت افزایشی

- جایگاه و کاربرد ساخت افزایشی

- تعمیر و بازسازی قطعات

- شناخت و ارزیابی نیازهای فناورانه صنایع در حوزه فرایند ساخت افزایشی

- ارائه یک مدل در ساخت افزایشی قطعات فلزی

- سبک سازی قطعات در ساخت افزایشی

1- ثبت نام در همایش برای سه گروه (دانشجویان، شرکت‌های دانش‌بنیان و آزاد) در نظر گرفته شده است.

2- دو کارگاه آموزشی با عناوین "ساخت افزایشی" و " آموزش نرم‌افزارهای کاربردی ساخت افزایشی" برای سه گروه (دانشجویان، شرکت‌های دانش‌بنیان و آزاد) در نظر گرفته شده است.

3- متقاضیان جهت شرکت در مسابقه ایده‌شو، طرح‌های خود را در زمینه‌های "ساخت افزایشی"، "تعمیر و بازسازی قطعات با فناوری‌های جدید" و "ساخت آلیاژهای پیشرفته با فناوری‌های ساخت افزایشی" مطرح کرده و پس از داوری، طرح‌های برتر جهت ارائه در روز همایش انتخاب شده و به برندگان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد. جهت اطلاع از مراحل ارزیابی مسابقه، در فضای مجازی به کانال‌های زیر بپیوندید.

@inomalek  ---- @ MUT_3DPrint

4- ثبت نام در اتاق‌های ایده صنعت و دانشگاه رایگان بوده و "مدیران صنعتی" بایستی ابتدا موضوع چالشی صنعت خود را مطرح کنند. با توجه به محدودیت تعداد این اتاق، اولویت با افرادی که زودتر ثبت نام کنند و موضوع چالشی آنها نیز در زمینه محورهای پنجمین همایش تخصصی فراوری مواد با لیزر باشد. پس از ثبت نام در این اتاق‌ها ابتدا در قالب فایل PDF  "عنوان موضوع" و توضیحی چند خطی شامل "بیان مساله" (طرح موضوع دارای عکس از قطعه یا تجهیز) ارسال کنند. پس از تایید موضوع توسط کادر فنی اتاق‌های ایده و صنعت، فرمت پاورپوینت (PPT)، جهت ارائه شرکت کننده برایشان ارسال خواهد شد.

خاطر نشان می‌شود این اتاق‌ها فقط مخصوص مدیران صنایع بوده و لازم است فایل PDF مذکور به ایمیل Laser.MUT.lab@gmail.com از تاریخ 15 تا 20 بهمن ماه ارسال شود.

5- اخذ غرفه در همایش برای دو گروه شرکت‌های "دانش‌بنیان" و "صنایع" امکان‌پذیر است. تعداد 8 غرفه با ابعاد 9 مترمربع موجود بوده و اولویت با شرکت‌هایی است که زودتر ثبت‌نام نمایند

جهت اطلاع از ریز برنامه‌های همایش و عناوین کارگاره‌های آموزشی و ... از طریق شبکه‌های اجتماعی زیر ما را دنبال نمایید.

https://evnd.co/kkvan:لینک ثبت نام همایش در لینکدین

تلگرام: MUT_3DPrint@