دوشنبه  11  فروردین  1399

افتتاح مجتمع آموزشی،پژوهشی و رونمایی از 10 دستاورد فناورانه دانشگاه

1398-10-11
افتتاح مجتمع آموزشی،پژوهشی و رونمایی از 10 دستاورد فناورانه دانشگاه

با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، آئین افتتاح مجتمع بزرگ آموزشی، پژوهشی دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع و بهره برداری از سرای دانشجوئی 400 نفره این دانشگاه برگزار و از 10دستاورد فناورانه رونمائی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر، مجتمع آموزشی، پژوهشی جدید دانشگاه صنعتی مالک اشتر در 12 طبقه به مساحت 27000 متر مربع مجهز به فضاهای آموزشی و پژوهشی استاندارد، شامل کلاس های هوشمند، آزمایشگاههای فناورانه و کارگاههای صنعتی و نمایشگاه دائمی جهت بهره برداری دانشجویان این دانشگاه  افتتاح شد.

در این مراسم دستاوردهای فناورانه در حوزه های مواد پیشرفته، میکروالکترونیک، سامانه های تأمین اکسیژن و روش های نوین ساخت و شکل دهی سه بعدی و تعداد دیگری از طرحهای پژوهشی  با رویکرد خود اتکائی در تأمین مواد اولیه محصولات کلیدی و حساس و خنثی سازی اثرات تحریم ها در صنعت کشور رونمائی شد.

در ادامه با حضور وزرای دفاع و علوم، سرای دانشجوئی جدید با ظرفیت و استعداد 400 نفر دارای امکانات کامل رفاهی و ورزشی مورد بهره برداری قرار گرفت.

فایلهای دانلودی
ویدئو