جمعه  15  آذر  1398

دوره های آموزشی مجتمع دانشگاهی مدیریت و مهندسی صنایع

1398-05-19

مجتمع دانشگاهی مدیریت و مهندسی صنایع به عنوان یکی از نهادهای تخصصی دانشگاه صنعتی مالک اشتر در سال 1378 تشکیل شده است. این مجتمع با بهره‌گیری از گروه‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های مدیریت و مهندسی صنایع و اساتید مجرب و توانمند به اجرای دوره‌های آموزشی بلندمدت و کوتاه مدت، پژوهش و مشاوره‌های تخصصی می‌پردازد.

در جهان پیشرفته امروز دانش و تخصص کارکنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. با توجه به تغییرات و تحولات سریع و روزافزون عصر حاضر، ارتقا و به روزرسانی توانایی‌های علمی و تخصصی منابع انسانی ضروری می‌باشد. لذا این مجتمع به منظور ارتقای علمی و فنی مدیران و کارکنان سازمان‌ها و صنایع در زمینه‌های مدیریت و مهندسی صنایع با تشکیل و راه‌اندازی مدارس عالی با عناوین «مدرسه مدیریت دانش»، «مدرسه کیفیت، استاندارد و اندازه شناسی»، «مدرسه مدیریت منابع انسانی»، «مدرسه اکتساب دفاعی» و «مدرسه مهندسی صنایع»، طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، سمینارها و کارگاه‌های تخصصی براساس نیاز مخاطبان و منطبق با آخرین دستاوردهای علمی را در دستور کار خود قرار داده‌است. این دوره‌ها برای کلیه سازمان‌های صنعتی و نهادهای نظام نوآوری از جمله دفاتر طراحی، نهاد های مهندسی ساخت، نهاد های توسعه فناوری، ساخت و تولید و دفاتر برنامه طراحی شده است.

لازم به ذکر است که امکان برگزاری دوره‌ها به صورت بسته کامل آموزشی یا تک درس منتخب پودمان آموزشی مورد تأیید وزارت و کارگاه‌های تخصصی وجود دارد و به دانش آموختگان در پایان دوره، کارگاه و سمینارهای آموزشی گواهینامه داده‌خواهد شد. امکان تخفیف برای شرکت‌کنندگانی که  به صورت گروهی از یک سازمان معرفی شوند نیز وجود دارد و ظرفیت هر کلاس حداکثر 20 نفر می‌باشد.

شایان ذکر است امکان برگزاری هر یک از دوره‌ها در محل دانشگاه صنعتی مالک اشتر و یا صنعت مربوطه وجود دارد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با نشانی زیر تماس حاصل فرمایند:

تهران، لویزان، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، مجتمع دانشگاهی مدیریت و مهندسی صنایع، مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی.

شماره تماس: 02122970309 داخلی 2 و شماره همراه 09331028292

پست الکترونیکی: mgt.ind.mut@gmail.com