ربات امدادگر :
قدرت مانور در انواع سطوح از جمله سطوح خاکی (طبیعی) با انواع موانع طبیعی ، سطوح صیقلی مانند سطوح سنگ فرش و سرامیک
امکان بالا رفتن از شیب هایی تا زاویه 50 درجه نسبت به افق
قدرت بالا و پایین رفتن از پله تا شیب 45 درجه
کنترل دستی به صورت بی سیم تا فواصل 800 متری در فضای باز و 150 متری در فضای داخلی فشرده دارای 8 حالت حرکتی مختلف – امکان تغییر درجه پل جلو برای بالارفتن از موانع با ارتفاعات مختلف .
سيستم کنترل گوی معلق
معلق سازی يک گوی کروی ابزاری آموزشی برای تبيين بسياری از مفاهيم مهندسی الکترونيک همچون جبران سازی سيستم های کنترل ناپايدار و طراحی تقويت کننده های قدرت بوده است.
معلق سازی گوی کروی توسط يک سيم پيچ الکترومغناطيسی برای دهه های متمادی به عنوان ابزاری آموزشی برای تبيين مفاهيم الکترومغناطيس ، تئوری کنترل و طراحی مدارهای آنالوگ و ديجيتال بکار گرفته شده است . اين سيستم تصويری قدرتمند از کاربردهای مرتبط با آن همچون تکيه گاه های الکترومغناطيسی بدون اصطکاک و قطارهای مغناطيسی را ترسيم می کند .سيستم تعليق الکترومغناطيسی سيستمی ناپايدار و غيرخطی می باشد . جبرانسازی توسط يک جبرانساز پيشفاز حاصل می شود . طراحی سيستم کنترل به کمک روش مکان هندسی ريشه ها صورت گرفته است.
طراحی و ساخت نمايشگر اسپکتروم بااستفاده از میکروکنترلر AVR
در این پروژه با استفاده از میکروکنترلر یک سیستم نمایشگر اسپکتروم طراحی و ساخته شد یگونه ای که با نمونه برداری از سیگنال ورودی و محاسبه FFT آن نتایج بر روی LCD نمایش داده شده این عمل با پریود مشخص تکرار می شود .
طراحی سیستم تعقیب کننده جسم براساس رنگ آن
در این سیستم با استفاده از کامپیوتر ، یک دوربین و یک سیستم واسطه، شیء مورد نظر براساس تشخيص يک رنگ مشخص شناسائی و تعقیب می شود .
روبات دوپا
این روبات نخستین روبات دوپای ایرانی است که براساس شبیه سازی حرکت انسان ساخته شده است . یکی از مشکلات اصلی ساخت روبات دوپا – برخلاف روباتهایی که با استفاده از چرخ حرکت میکنند– حفظ تعادل در حین حرکت است . در این پروژه با استفاده از برنامه مناسب روبات قادر است در سطوح تقریباً هموار تعادل خود را حفظ نماید.
ربات قطعه بردار
ردیاب سیگنال