مراسم گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید مصطفی چمران در دانشگاه صنعتی مالک اشتر
1399-05-04

رئیس دانشگاه مالک اشتر تأکید کرد؛

نقش مؤثر دانشگاه مالک اشتر در تولید فناوری‌های دفاعی

ابوطالب شفقت گفت: دانشگاه مالک اشتر در سطح نیرو‌های مسلح شناخته شده است و همه محصولات راهبردی که در صحنه نبرد به‌کارگیری می‌شود، فناوری‌های آن‌ها در این دانشگاه تولید شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر «ابوطالب شفقت» رئیس دانشگاه در مراسمی که به‌ منظور گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید مصطفی چمران در این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه واژه «بسیج» مقدس است، اظهار داشت: بسیج فعالانه در تمامی صحنه‌ها حضور دارد و آخرین فعالیت بسیج دانشگاه مالک اشتر جمع‌آوری کمک‌های مؤمنانه و توزیع بین نیازمندان است.

شفقت در خصوص شخصیت شهید چمران نیز عنوان کرد: شهید دکتر مصطفی چمران یک رزمنده، نظامی، بسیجی و وزیر دفاع بود و ما باید از رفتار او الگو بگیریم. ما باید بدانیم که شهدا با چه سختی‌هایی این انقلاب را به ثمر رساندند و آن را به ما سپردند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز نام دانشگاه مالک اشتر به دلیل محدودیت‌ها در رسانه‌های کشور مطرح نیست، افزود: امروز دانشگاه مالک اشتر در سطح نیرو‌های مسلح شناخته شده است و همه محصولات راهبردی که در صحنه نبرد به‌کارگیری می‌شود، فناوری‌های آن‌ها در این دانشگاه تولید شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: امروز اگر تفکر بسیجی، نوآوری و خلاقیت داشته باشیم، می‌توانیم سرعت بیشتری به دستاورد‌های تحقیقاتی خودمان بدهیم و سقوط استکبار جهانی را بیشتر از این شتاب ببخشیم.

وی همچنین با اشاره به آشوب‌های آمریکا و اروپا بیان کرد: در حوادث اخیر می‌بینیم که نماد‌های استکبار یکی پس از دیگری در این کشور‌ها به پایین کشیده می‌شود؛ حوادث آمریکا و اروپا نشان‌دهنده سقوط استکبار است.

رئیس سازمان بسیج اساتید:

آبروی آمریکا و کشور‌های اروپایی بر باد رفته است

مجتبی زارعی گفت: امروز آبروی آمریکا و کشور‌های اروپایی بر باد رفته است و دولتمردان غربی به دنبال این هستند که نماد‌هایی همچون روزولت، چرچیل و جرج واشینگتن را از دست مردم که به مخالفت با نژادپرستی برخاسته‌اند، نجات دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی مالک اشتر «مجتبی زارعی» رئیس سازمان بسیج اساتید در مراسم گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید مصطفی چمران در دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار شد، درباره این شهید والامقام اظهار داشت: شجاعت، سرسختی، دانشمندی، بسیجی، حماسه و عرفان، علم و ایمان از ویژگی‌های شخصیتی شهید چمران است.

وی با بیان اینکه چمران نماد علم و ایمان است، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌فرمایند محصول دانشگاه باید چمران باشد.

رئیس سازمان بسیج اساتید افزود: اجتماعی کردن علم و توانمندی بصیرتی دو موضوع مهمی است که با تأسی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، سرلوحه فعالیت بسیج اساتید در دانشگاه‌ها قرار گرفته است.

زارعی تأکید کرد: امروز باید مردم فعالیت‌ها و پیشرفت‌های دانشگاه مالک اشتر را به خوبی بشناسند و در خصوص مسائل امنیتی هم‌فکری شود.

وی در ادامه با بیان اینکه دیگر کاری از دست غربزده‌ها برنمی‌آید، گفت: ۳۰ سال است که برخی‌ها نمی‌خواهند آمریکا در افکار عمومی ایران خراب شود و غربزده‌ها با تمام توان وارد میدان شده‌اند تا آمریکا در ذهن مردم ایران از بین نرود.

رئیس سازمان بسیج اساتید ادامه داد: یکی از علائم سقوط قدرت‌ها به زیر کشیدن نماد‌های آن‌هاست؛ امروز به زیر کشیدن نماد‌ها بهانه است و مردم آمریکا و اروپا در پی به زیر کشیدن دولت خود هستند.

زارعی با اشاره به تلاش‌های غربزدگان برای انحراف افکار عمومی از حوادث اخیر آمریکا گفت: امروز طرفداران آمریکا بیانیه صادر می‌کنند که در ایران آزادی سرکوب می‌شود.

وی با طرح این سوال که مردم آمریکا امروز باید چگونه بگویند که لیبرال‌دموکراسی را نمی‌خواهند؟ تصریح کرد: امروز آبروی آمریکا و کشور‌های اروپایی بر باد رفته است و دولتمردان غربی به دنبال این هستند که نماد‌هایی همچون روزولت، چرچیل و جرج واشینگتن را از دست مردم که به مخالفت با نژادپرستی برخاسته‌اند، نجات دهند.

رئیس سازمان بسیج اساتید در پایان گفت: با تلاش‌های صورت گرفته و همکاری دانشگاه و برخی از حوزه‌های علمیه، آیین‌نامه تحول در نظام ترفیع و مرتبه آماده شده است.