دوشنبه  30  اردیبهشت  1398

برگزاری رویداد استارتاپ گردشگری خلاق در بنیاد نخبگان استان تهران

بنیاد نخبگان استان تهران با همکاری ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری و فصل نامه گیل گمش، در نظر دارد استارتاپ ((گردشگری خلاق))  را برای مستعدین نخبگان تحت پوشش خود، در فروردین ماه 1398 برگزار نماید.

از اهداف مهم این رویداد استارتاپی، تقویت اکوسیستم استارتاپی کشور درحوزه گردشگری ، ایجاد فضای تبادل نظر و گفتگو، بسترسازی جهت ایجاد ارتباط سازنده میان صاحبان ایده، فعالان حوزه استارتاپ و صندوق‌های سرمایه‌گذاری و در نهایت به اشتراک‌گذاری دانش و تجربه نوآورانه است که در قالب فعالیت‌های زیر گنجانده شده است:

- زیست بوم بازار صنعت گردشگری (داخلی، ورودی، خروجی)

- زیست بوم صنایع دستی و هنرهای سنتی

- میراث ایران (فرهنگی، طبیعی، ملموس و ناملموس، منقول و نامنقول، ...)

- کسب و کار الکترونیک، گردشگری الکترونیک

- تولید محتوا و بازاریابی محتوا

لذا از کلیه دانشجویان و مستعدین علاقه مند دعوت به عمل می آید تا با مطالعه سرفصل های استارتاپ و توانمندی های خود جهت ثبت نام در استارتاپ اقدام نمایند. علاقه‌مندان می‌توانند ابتدا از طریق سامانه هم اندیشان بنیاد نسبت به ثبت نام اقدام نموده و در صورتی که صاحب یکی از توانمندی های (گرافیست، برنامه نویس و یا تسلط بر مدل های کسب و کارهای نوین ) مدارک لازم را در سامانه بارگذاری نمایند. سپس در صورتی که صاحب ایده نوآورانه در حوزه گردشگری هستند فرم مربوطه را تکمیل و به آدرس ایمیل (tehran@bmn.ir) ارسال نمایند.

همچنین سامانه پاسخگویی بنیاد ملی نخبگان، بین ساعت 9 تا 12 روزهای شنبه تا چهارشنبه با شماره تماس 09601 آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان در این خصوص می باشد.

واحدهای ستادی و دانشگاهی

فراخوان