چهارشنبه  29  شهریور  1396

مقررات عمومی، اخلاقی و فرهنگی

مقررات عمومی

دانشجو در مدت اقامت در خوابگاه های دانشجویی ملزم به رعایت مقررات عمومی به شرح زیر است:

- ساعت ورود و خروج مجاز دانشجویان ساکن در خوابگاه بر حسب فصول سال از سوی اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه تعیین و اعلام می شود.

- به منظور رعایت سکوت و آرامش، به تناسب فصول، ساعاتی به عنوان زمان سکوت عمومی توسط اداره خوابگاه اعلام می­شود.

- استفاده از وسایل سمعی و بصری و رایانه در صورت رضایت ساکنین اتاق و عدم تجاوز به حقوق دیگران و رعایت موازین قانونی بلامانع است.

- ورود ملاقات کننده مرد به خوابگاه خواهران و ورود ملاقات کننده زن به خوابگاه برادران ممنوع است و انجام ملاقات صرفاً در محل های ویژه که توسط اداره خوابگاههای دانشجویی تعیین می شود، مجاز است.

- انجام نظافت اتاق و حفظ بهداشت عمومی خوابگاه بر عهده دانشجویان ساکن خوابگاه است.

- دانشگاه می تواند غیبت دانشجوی ساکن در خوابگاه را به خانواده دانشجو اطلاع دهد.

- در صورت غیبت مستمر دانشجو، دانشگاه می تواند در مورد ادامه سکونت دانشجو تجدید نظر کند.

مقررات اخلاقی و فرهنگی

- رعایت شعائر و شئونات اسلامی، حجاب اسلامی ، رعایت حقوق ساکنین اماکن مسکونی مجاور و  یا مشرف بر خوابگاه های دانشجویی و حفظ آرامش ساکنین داخل و خارج ساختمان برای کلیه دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشجویی الزامی است.

- در صورت عدم رعایت موارد مندرج در این آیین نامه معاونت دانشجویی دانشگاه می تواند برابر مقررات با دانشجوی خاطی برخورد کند

واحدهای ستادی و دانشگاهی

اذان صبح