جمعه  27  مرداد  1396

نحوه ثبت نام

1. مراجعه اولیه به اداره امور ايثارگران
  2. دریافت فرم های  ثبت نام
  3. تحويل فرم های تکميل شده به همراه مدارک مورد نياز به اداره امور ايثارگران جهت تشکیل بانک اطلاعاتی از وضعیت آموزشی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان شاهد و ایثارگر

درباره امور ایثارگران

ورود شما را به صفحه‌ی ستاد شاهد و ایثارگران خوش آمد گفته و امیدواریم با مطالعه مطالب ارائه شده بتوانیم هر چه بیشتر و بهتر در خدمت شما عزیزان باشیم.

دانشجویان شاهد و ایثارگر به عنوان یادگاران گرانقدر حماسه سازان دفاع مقدس از جایگاه ارزشمند و رفیعی برخودارند، این سرمایه های ارزشمند به لحاظ ایثارگری هایی که در برهه های مختلف انقلاب اسلامی از خود نشان دادند دارای ارز شهای گرانبهایی هستند که نیازمند تعالی هرچه بیشتر و پیشرفت در زمینه های مختلف می باشند این فرض همواره در کلام و کردار رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و کلیه مسئولین محترم نظام مورد تأکید و اهتمام بوده و می باشد. تجهیز این عزیزان به خصایل اخلاقی، فرهنگی، علمی و ارتقاء توانمندی ایشان در زمینه های مختلف موجب باور شدن هرچه بیشتر اندیشه های متعالی شهدا و ایثارگران خواهد شد.

عمده فعالیت ها:

1. ارائه خدمات شایسته و مناسب به دانشجویان شاهد و ایثارگر

2. زمینه سازی برای مشارکت فعالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی در جهت رشد و تعالی بیشتر آنان

3. بزرگداشت ایثارگری شهدا و ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

واحدهای ستادی و دانشگاهی