یکشنبه  28  آبان  1396

وام تحصیلی و مسکن

وام تحصيلي

كليه دانشجويان روزانه متقاضي وام تحصيلي در صورت سپردن تعهد محضري با ضامن معتبر و مشروط نبودن در دو نيمسال قبل، موظفند در ابتداي هر نيمسال تحصيلي با مراجعه به امور دانشجويي نسبت به تكميل نمودن برگ درخواست وام و تحويل آن به امور دانشجويي اقدام نمايند.

دانشجويان ورودي جديد در نيمسال اول بدون احتساب معدل وام دريافت مي نمايند و دانشجوياني كه يك نيمسال تحصيلي مشروط شوند از نصف وام تحصيلي بهره مند مي گردند همچنين وام دانشجوياني كه دو نيمسال مشروط شوند قطع مي گردد.

مبلغ انواع وامهای پرداختی، همه ساله براساس میزان اعتبارات و با صلاحدید صندوق رفاه دانشجویان تعیین و ابلاغ می گردد.

همچنين مبلغ اين وام براي دانشجويان متاهل (آقايان) ماهانه نسبت به دانشجویان مجرد مقدار 75 درصد افزایش خواهد داشت.

وام مسكن مجردي

كليه دانشجويان متقاضي وام مسكن مجردي موظفند در ابتداي هر نيمسال تحصيلي نسبت به تكميل برگ درخواست وام اقدام نمايند.

دانشجويان متقاضي در صورت عدم اشتغال به كاري كه مستلزم دريافت اجرت باشد (به استثناي كار دانشجويي)، سپردن تعهد محضري با ضامن معتبر، ثبت نام در حداقل واحدهاي مورد لزوم به عنوان دانشجوي تمام وقت، مشروط نبودن در دو نيمسال قبل و ارائه اجاره نامه معتبر از وام مسكن مجردي استفاده نمايند. اضافه مي شود دانشجويان ورودي جديد در نيمسال اول بدون احتساب معدل وام دريافت مي نمايند و به دانشجوياني كه دو ترم مشروط مي باشد وام تعلق نمي گيرد

واحدهای ستادی و دانشگاهی

اذان صبح