یکشنبه  28  آبان  1396

1- مراجعه اولیه به اداره رفاه

2- دریافت فرم وام درخواستی

3- دریافت سند تعهد محضری

4- رفتن به یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور به همراه ضامن کارمند رسمی یا پیمانی و یا بازنشسته ادارات دولتی با همراه داشتن شناسنامه و کارت ملی طرفین.

5- محضری کردن فرم در دفاتر اسناد رسمی کشور

6- افتتاح حساب تجارت کارت جوان در بانک تجارت برای دانشجویان ورودی جدیــد (دانشجویان که از مقاطع تحصیلی قبلی خود حساب تجارت کارت جوان دارند نیازی به دریافت مجدد حساب بانکی ندارند.)

7- تکمیل فرمهای وام بدون خط خوردگی و کامل

8- ارائه فرمهای تکمیل شده به انضمام مدارک لازمه به اداره رفاه.

تبصره 1: دانشجویانی که برای دومین بار از انواع وام استفاده می نمایند نیازی به ارائه سند محضری و فرم مشخصات ندارند.

تبصره 2: دانشجویان متأهل می بایست مشخصات همسر و درصورت داشتن فرزند، مشخصات فرزندان خود را در فرم وام درخواستی بنویسند تا از تسهیلات مربوط به دانشجویان متأهل استفاده نمایند.

توجه: حداقل مدت زمان انتظار از موقع ارائه فرمها تا زمان واریز وامها به حساب دانشجویان 2 ماه می باشد

واحدهای ستادی و دانشگاهی

اذان صبح