چهارشنبه  22  آذر  1396

مركز آموزشي تحقيقاتي شيمـي كاربردي

اين مـركز از سال 1378، فعاليت‌هاي آموزشي پژوهشي خود را آغاز كرده و توسط  يك گروه آموزشي و سه گروه  پژوهشي اهداف  خود رادنبال مي‌كنند.

2-1. گروه آموزشي شيمـي كاربردي

اين گروه فعاليت خود را همزمان با اوليـن دوره ليسـانس شيمي (بـورس وزارت دفـاع) آغاز نمـوده و با گرفتن دانشجوي روزانه و شبانه در  مقطع ليسانس و فوق ليسانس به فعاليت خود ادامه مي‌دهد. اين گروه در راستاي فعاليتهاي علمي آموزشي خود از آزمايشگاههاي زير نيـز بهـره مي‌بـرد:

• آزمايشگاه شيمي عمومي؛
  • آزمايشگاه شيمي آلي1و2؛
  • آزمايشگاه شيمي معدني‌1و2؛
  • آ‍زمايشگاه شيمي تجزيه‌1و2؛
  • آزمايشگاه شيمي‌فيزيك؛
  • آزمايشگاه تجـزيه دستگاهي؛
  • آزمايشگاه پليـمر؛
  • آزمايشگاه تحقيـقاتي؛

2-2. گروه پژوهشي شيمي فيزيك مواد پر انرژي

نياز صنایع كشور به فناوری های جديد و كارآمد و رقابت كشورهاي مختلف در زمينه فناوری و عدم انتقال تكنولـوژي ساخت آنها، پژوهش در اين زمينه را ضـروري مي‌نمايـد. مركز تحقيـقات شيمي كاربردي بر آن است كه در اين بخش پژوهشي بتواند به كسب دانش‌ فنـي و بنـيادي به ويـژه در زمينه ساختمان پيشرانها و پيشرانهاي جديـد، تئـوري انفجاري و سوختن پيشرانها، پيش‌بينـي خـواص و كارآئي آنهـا با مدلهاي رياضي و كاربردهاي ويژه پيشرانها نائل آيد. عمده پروژه‌هاي مطرحه عبارتند از: