دوشنبه  29  آبان  1396

ارتباط با ما

آدرس تهران- ابتدای اتوبان شهید بابایی- جنب بانک انصار- سازمان توسعه منابع انرژی(گروه شهید امینی)- پژوهشکده علوم و فناوری های ترکیبی نخبگان

شماره تماس : 8-22799167-021

شماره تلفکس: 22769458-021

آدرس ایمیل : elites.cst@mut.ac.ir

Elites Institute Of Combined Sciences And Technologies

پیام ریاست

در راستای نیاز به جهش علمی در کشور، ایجاد و توسعه زیرساخت­های پژوهشی جدید و دانش بنیان که مبتنی بر ترکیب علوم و فناوری­ های مختلف باشند با بهره گیری هوشمندانه و طراح نگر از ظرفیت­ ها و امکانات زیرساختی و منابع انسانی برتر، رهاوردهای چشمگیری را در عرصه­ های گسترده نظامی و غیرنظامی به ارمغان خواهد داشت.

چنین ساختارهای نوپایی در مراحل اولیه فعالیت خود، دارای هسته­ای کوچک بوده که قادرند در کنار مجموعه­ های با تجربه و ریشه­ دار نظیر مجتمع­های دانشگاهی و دانشکده­ ها مکملی خوب در جریان­سازی و دمیدن روح نشاط و تازگی در تحقیق و پژوهش باشند؛ علاوه بر آن فرصت مناسبی نیز در روان شدن ایده­ های جدید در بستر صنایع مختلف فراهم آورده و قادر به جذب، شناسایی و شخصیت دهی به نیروهای جوان، پراستعداد و سرشار از امید در پیشرفته­ ترین مراکز تحقیقاتی کشور خواهند بود.

در این راستا امید است پژوهشکده علوم و فناوری­ های ترکیبی نخبگان با گشودن دریچه­ های حیات بخش از علوم و فناوری­ه ای نوین و کاربردی مبتنی بر ترکیب علوم و فنــاوری­ های مختلف و الهام از پدیده­ های پیرامونی و با استفاده از نیروی پتانسیل محققان خصوصی و  نخبگان جوان در سطوح ملی و بین­ المللی، نقشی عمده در جهش علمی کشور ایفا نماید.