دوشنبه  29  آبان  1396

دستاوردها

از جمله دستاوردها و پروژه های در حال انجام این پژوهشکده می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. طراحی و ساخت ذخیره سازهای انرژی( انواع باتری ها و ابرخازن ها)
  2. طراحی و ساخت انواع پوشش های پلیمری ، الاستومری و  فوق آبگریز
  3.  ساخت ترکیبات پایه کربنی همچون گرافن، کربن شیشه ای و...
  4. انجام پروژه­های مرتبط با حوزه بیوممتیک و رباتیک
  5. انجام پروژه­های مرتبط با حوزه علوم شناختی
  6. انجام پروژه­های مرتبط با حوزه الکتروفیزیک
  7. طراحی نرم افزارهای ذخیره سازی انرژی

پیام ریاست

در راستای نیاز به جهش علمی در کشور، ایجاد و توسعه زیرساخت­های پژوهشی جدید و دانش بنیان که مبتنی بر ترکیب علوم و فناوری­ های مختلف باشند با بهره گیری هوشمندانه و طراح نگر از ظرفیت­ ها و امکانات زیرساختی و منابع انسانی برتر، رهاوردهای چشمگیری را در عرصه­ های گسترده نظامی و غیرنظامی به ارمغان خواهد داشت.

چنین ساختارهای نوپایی در مراحل اولیه فعالیت خود، دارای هسته­ای کوچک بوده که قادرند در کنار مجموعه­ های با تجربه و ریشه­ دار نظیر مجتمع­های دانشگاهی و دانشکده­ ها مکملی خوب در جریان­سازی و دمیدن روح نشاط و تازگی در تحقیق و پژوهش باشند؛ علاوه بر آن فرصت مناسبی نیز در روان شدن ایده­ های جدید در بستر صنایع مختلف فراهم آورده و قادر به جذب، شناسایی و شخصیت دهی به نیروهای جوان، پراستعداد و سرشار از امید در پیشرفته­ ترین مراکز تحقیقاتی کشور خواهند بود.

در این راستا امید است پژوهشکده علوم و فناوری­ های ترکیبی نخبگان با گشودن دریچه­ های حیات بخش از علوم و فناوری­ه ای نوین و کاربردی مبتنی بر ترکیب علوم و فنــاوری­ های مختلف و الهام از پدیده­ های پیرامونی و با استفاده از نیروی پتانسیل محققان خصوصی و  نخبگان جوان در سطوح ملی و بین­ المللی، نقشی عمده در جهش علمی کشور ایفا نماید.