دوشنبه  03  مهر  1396

دوره های آموزشی کوتاه مدت

این پژوهشکده در زمینه­های  زیر قابلیت تعریف، تدوین و برگزاری دوره های آموزشی  بصورت کوتاه مدت متناسب با نیاز کاربران  را دارا می باشد:

1.  آشنایی با علوم محاسباتی، شبیه سازی و کاربرد آن در حوزه نانو مواد
  2. آینده نانو الکترونیک بر مبنای قطعات پردازنده و ترازیستورها
  3. کارگاه آموزشی آشنایی با نظریه تابعی چگالی و کد محاسباتی SIESTA
  4. کارگاه آموزشی دوره ی مقدماتی آشنایی با نظریه تابعی چگالی و کد محاسباتی ABINIT
  5. دوره ی پیشرفته کارگاه آموزشی آشنایی با نظریه تابعی چگالی و کد محاسباتی ABINIT
  6. کارگاه آموزشی آشنایی با بسته­ی محاسبات دینامیک مولکولی AMBER
  7. آشنایی با روش­های آنالیز کیفی و کمی و دستگاهوری
  8. دوره­های آموزش نرم افزار ANSYS
  9. دوره ی مقدماتی و پیشرفته دوره ی آموزش بسته ی نرم افزاری FLUENT
  10. کارگاه آموزشی آشنایی با نظریه تابعی چگالی و کد محاسباتی Gaussian
  11. کارگاه آموزشی آشنایی با بسته ی محاسبات دینامیک مولکولی Gromacs (دوره ی مقدماتی و پیشرفته)
  12. کارگاه آموزشی آشنایی با بسته ی محاسبات دینامیک مولکولی LAMMPS
  13. دوره آموزشی مقاله نویسی ISI
  14. کارگاه آموزشی آشنایی با بسته ی محاسباتی Materials Studio
  15. کارگاه آموزشی آشنایی با بسته ی محاسباتی MCNP (دوره پیشرفته)
  16. آشنایی با تکنولوژی MEMS
  17. کارگاه آموزشی آشنایی با نظریه تابعی چگالی و کد محاسباتی OpenMX
  18. کارگاه آموزش تولید ماسک نوری و لیتوگرافی
  19. کارگاه آموزشی آشنایی با نظریه تابعی چگالی و کد محاسباتی Quantum ESPRESSO (دوره ی مقدماتی و پیشرفته)
  20. دوره­های آموزش نرم افزار Solid Works (دوره ی مقدماتی و پیشرفته )
  21. کارگاه آموزشی آشنایی با نظریه تابعی چگالی و کد محاسباتی VNL (دوره ی مقدماتی و پیشرفته)
  22. کارگاه آموزشی آشنایی با نظریه تابعی چگالی و کد محاسباتی Wien2k
  23. برنامه نویسی به زبان C++

پیام ریاست

در راستای نیاز به جهش علمی در کشور، ایجاد و توسعه زیرساخت­های پژوهشی جدید و دانش بنیان که مبتنی بر ترکیب علوم و فناوری­ های مختلف باشند با بهره گیری هوشمندانه و طراح نگر از ظرفیت­ ها و امکانات زیرساختی و منابع انسانی برتر، رهاوردهای چشمگیری را در عرصه­ های گسترده نظامی و غیرنظامی به ارمغان خواهد داشت.

چنین ساختارهای نوپایی در مراحل اولیه فعالیت خود، دارای هسته­ای کوچک بوده که قادرند در کنار مجموعه­ های با تجربه و ریشه­ دار نظیر مجتمع­های دانشگاهی و دانشکده­ ها مکملی خوب در جریان­سازی و دمیدن روح نشاط و تازگی در تحقیق و پژوهش باشند؛ علاوه بر آن فرصت مناسبی نیز در روان شدن ایده­ های جدید در بستر صنایع مختلف فراهم آورده و قادر به جذب، شناسایی و شخصیت دهی به نیروهای جوان، پراستعداد و سرشار از امید در پیشرفته­ ترین مراکز تحقیقاتی کشور خواهند بود.

در این راستا امید است پژوهشکده علوم و فناوری­ های ترکیبی نخبگان با گشودن دریچه­ های حیات بخش از علوم و فناوری­ه ای نوین و کاربردی مبتنی بر ترکیب علوم و فنــاوری­ های مختلف و الهام از پدیده­ های پیرامونی و با استفاده از نیروی پتانسیل محققان خصوصی و  نخبگان جوان در سطوح ملی و بین­ المللی، نقشی عمده در جهش علمی کشور ایفا نماید.