شمارنده ها

امضای قرارداد مشترک میان شرکت ایرباس و پیمان CFM برای انجام نخسین پرواز با پیشران هیدروژنی

این قرارداد در راستای ارائه پیکربندی های Zero توسط شرکت ایرباس در سال 2020 برای ورود به دورانی جدید در حوزه هوانوردی توسط هواپیمای بدون آلایندگی تا سال 2035 انجام شد.

تیم دانشجویی آوات مجتمع دانشگاهی مکانیک در مسابقات پهپادهای عمود پرواز ترابری، به میزبانی سازمان صنایع هوایی، به مقام دوم رسید.

تیم دانشجویی مجتمع دانشگاهی مکانیک در مسابقات پهپادهای عمود پرواز ترابری که به میزبانی سازمان صنایع هوایی در پنها برگزار شد؛ بعد از تیم دانشگاه شریف؛ به مقام دوم رسید.

انعقاد تفاهم نامه میان پارک علم و فناوری یزد و مجتمع دانشگاهی مکانیک

پارک علم و فناوری یزد و مجتمع دانشگاهی مکانیک، تفاهم نامه همکاری مشترکی با هدف استفاده از امکانات و ظزفیت های متقابل برای حمایت از ایده های نوآورانه امضا کردند.

شمارنده ها