سه شنبه  31  مرداد  1396

شرح وظایف

1- دریافت تدابیر و خط مشی‌هایی در کلیه امور از رئیس دانشگاه و اقدام لازم جهت اعمال آنها در سطح دانشگاه با همکاری سایر رده‌ها.

2- تهیه شاخص‌هایی مناسب برای سنجش وارزیابی فعالیت واحدهای دانشگاه (با همکاری سایر معاونتها) و مقایسه واحدها با مراکز مشابه داخل و خارج دانشگاه و روند آنها در رسیدن به اهداف تعیین شده.

3- تهیه و تنظیم و اصلاح طرح جامع، برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت دانشگاه و پیشنهاد جهت تصویب آنها.

4- تهیه گزارشات تلفیقی و تحلیلی به صورت نوبه‌ای یا موردی از عملکرد قسمت‌ها و ارزیابی آنها براساس برنامه‌های مصوب دانشگاه، همچنین ارائه به مبادی ذیربط.

5- انجام امور مربوط به بودجه‌ریزی دانشگاه با همکاری سایر رده‌ها، به تصویب رساندن آن در نزد مراجع ذیصلاح و تحصیل وجوه از مراجع مرتبط و واگذاری آن.

6- بهبود نظام‌های مدیریتی و فرایندها و روش‌های انجام کار از طریق تعالی سازمانی در سطح دانشگاه.

7- تهیه دستورالعمل‌های مورد نیاز دانشگاه با همکاری سایر رده‌های ذیربط و اقدام جهت ابلاغ آن پس از تصویب.

8- مطالعه و تدوین اصول سازماندهی و انجام اصلاحات لازم در دانشگاه ( اساسنامه، مأموریت، شرح وظایف و ساختارهای رده‌های صفی و ستادی دانشگاه) و پیگیری جهت تصویب و ابلاغ مراتب به مبادی ذیربط جهت انجام اقدامات آتی.

9- گردآوری، نگهداری، پردازش آمار و اطلاعات مورد نیاز مدیریت دانشگاه ترجیحاً بصورت مکانیزه.

10- انجام امور مربوط به بودجه‌ دانشگاه با همکاری مبادی ذیصلاح و به تصویب رساندن آن در نزد مراجع ذیصلاح.

11- سازماندهی تشکیلات جدید و بازنگری در سازماندهی واحدهای تثبیت شده با توجه به ارزیابی‌های بعمل آمده، همچنین طبقه‌بندی امنیتی مشاغل دانشگاه برابر دستورالعمل ابلاغی از سوی ودجا با همکاری سایر مبادی ذیصلاح.

12- نظام و سیاست گذاری امور فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه؛

13- تهیه گزارش عملکرد معاونت و ارائه به مبادی ذیربط.

14- انجام سایر امور محوله از سوی مراجع ذیصلاح

واحدهای ستادی و دانشگاهی