پنجشنبه  04  خرداد  1396

کارگاه «شناسایی نشریات مناسب داخلی و خارجی برای انتشار مقالات علمی»

به گزارش لیزنا،  کارگاه آموزشی «شناسایی نشریات مناسب داخلی و خارجی برای انتشار مقالات علمی»  ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ با همکاری انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران با همکاری اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش‌شناسی ایران (ادکا)  برگزار می شود.

مدرس کارگاه دکتر مریم صراف زاده، عضو هیات علمی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه تهران، است.

این کارگاه روز دوشنبه  ۱۸ مرداد ۱۳۹۵از ساعت ۸:۳۰ – ۱۳ در  سالن هشتاد نفره کتابخانه ملی ایران واقع در اتوبان شهید حقانی خروجی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.

هزینه ثبت نام برای اعضای عادی ۳۰۰۰۰۰ ریال و برای اعضا انجمن و ادکا ۲۰۰۰۰۰ ریال  است و به صورت حضوری در گارگاه قابل پرداخت خواهد بود.

علاقمندان در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد کارگاه می‌توانند با شماره تلفن ۰۲۱۸۱۶۲۲۹۸۴ تماس حاصل نمایند