دوشنبه  29  آبان  1396

طرح امین

طرح امین (امانت بین كتابخانه‌ها)

توافقی رسمی بین تعدادی كتابخانه است كه بر اساس آن، هر كتابخانه‌ می‌تواند مدارك موردنیاز كاربران خود را كه هنگام در‌خواست در مجموعه‌اش موجود نیستند، از مجموعهء دیگر كتابخانه‌ها تامین كند.
 طرح امین از ابتدای نیمسال دوم سال تحصیلی آغاز می‌شود و به مدت سه سال تحصیلی ادامه می‌یابد. با عضویت در این طرح، كتابخانه‌ها می‌توانند از منابع موجود در دیگر كتابخانه‌ها به‌صورت امانت یا دریافت تصویر آنها استفاده كنند. كتابخانه‌ها در ازای دریافت این خدمات از دیگر كتابخانه‌ها هزینه‌ای از پیش‌تعیین‌شده را در قالب بهامهر پرداخت می‌كنند. برای جلوگیری از درگیر شدن تمام كتابخانه‌ها در فرایندهای مالی و اداری طرح، كتابخانه‌ها به یكی از دو نوع رابط و وابسته به عضویت طرح در می آیند.

مراحل استفاده از طرح امین

متقاضیان جهت استفاده از طرح امین ، پس از جستجوی مدرک مورد نظر خود در فهرست منابع موجود کتابخانه دانشگاه، سایت های معتبر، دیگر کتابخانه های دانشگاهی و ... اطلاعات کتابشناختی آن را به همراه مکان نگهداری مدرک یادداشت و می توانند نیاز خود را به فرم درخواست تهیه منبع اطلاعاتی انتقال داده و پس از اخذ مجوز تهیه مدرک به کتابخانه مرکزی دانشگاه ، بخش سفارشات مراجعه نموده و تحویل مجری دهند . مجری طرح پس از کنترل فرم و اطمینان کامل از صحت اطلاعات، مراحل سفارش مدرک را انجام می دهد و پس از دریافت مدرک مورد درخواست اقدام به الکترونیکی نمودن آن در واحد نشر الکترونیک می نمایند، سپس به اطلاع متقاضی رسانده تا جهت تحویل گیری مدرک مراجعه نماید .

پیوند‌های مفید