سه شنبه  06  تیر  1396

تاریخچه

در سال 1365 با شروع طراحی و مهندسی معکوس هواپيمای  S-68، بنيان مجتمع هوافضا در دانشگاه صنعتی مالک اشتر گذاشته شد. مجموعه راه­اندازی شده نام­های مختلفی از قبیل "طرح شهيد صنيعی­پور،  مرکز تحقيقات و پژوهشکده هواپيمايی، و مجتمع هوايی“ را تجربه نمود و در نهايت در سال 1383 با الحاق مرکز تحقيقات فضايی به آن، مجموعه فوق، با نام "مجتمع دانشگاهی هوافضا" به عنوان يکي از واحدهای دانشگاهی دانشگاه صنعتي مالک‌ اشتر، دور جديد فعاليتهاي خود را با هدف آموزش و پژوهش در زمينه دستيابي به دانش و فناوري‌هاي نوين سامانه‌ها و زيرسامانه‌های انواع وسایل پرنده‌ در حوزه هوافضا در عرصه نظامی و غیرنظامی از سر گرفت که تاکنون نیز ادامه دارد.

معرفی گروه های علمی، آموزشی و پژوهشی

1. گروه علمی-پژوهشی ديناميك پرواز و سيستم

2. گروه علمی-پژوهشی سازه­های هوافضایی

3. گروه علمی-پژوهشی پيشرانش و آيروديناميك ‌

در حال حاضر، بیش از 30 عضو هیئت علمی و 28 عضو محقق در حوزه‌های تخصصی مربوطه مشغول فعالیت می‌باشند.

از کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته­های مکانیک، هوافضا، برق و کامپیوتر که مایلند در پروژه‌های تحقیقاتی فعال گردند دعوت می‌گردد که رزومه خود را به آدرس اینترنتی pkasr@mut.ac.ir ارسال نمایند.

اذان صبح
طلوع افتاب