شنبه  28  مرداد  1396

استفاده از خدمات وایرلس خوابگاه

سرویس اینترنت وایرلس در کلیه ساختمانهای خوابگاه دانشگاه برقرار می باشد. در این خصوص ذکر نکات ذیل لازم وقابل توجه است.

هر کاربر بایستی مک آدرس خود را در فرم دریافت سرویس وایرلس دانشجویی ثبت و  پس از تایید مدیریت خوابگاه دانشگاه به مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات تحویل دهد.

هر کاربر فقط می تواند یک مک آدرس را بنام خود ثبت کند.

برای دارندگان رایانه های رومیزی نصب کارت شبکه وایرلس یا ابزاری مانند سی پی ای الزامی است.

رعايت کامل تمامی قوانين داخلی دانشگاه، قوانین بین المللی و شئونات اسلامي در استفاده از اینترنت الزامی است.

عدم ايجاد اشكال و اختلال در عملكرد شبكه (دستیابی های غیر مجاز، وارد کردن ویروس به شبکه، نصب نرم افزارهای غیر مجاز و ...).

عدم واگذاری "شناسه" و"گذر واژه" به ديگران (درصورت مشاهده ضمن گزارش به مبادی ذیربط شناسه غیر فعال می گردد).

بهتر است پس از اولین اتصال به شبکه گذرواژه خود را تغییر دهید.

استفاده از خدمات اينترنت رايگان در جهت تحقيقات علمي مورد نیاز دانشگاه می باشد.

حفاظت از شناسه و گذرواژه لازم و ضروری است و هرگونه مسئولیت مربوطه به عهده کاربر می باشد.

1. رمز کردن هرگونه اطلاعات و ارسال اطلاعات رمز شده در شبکه دانشگاه ممنوع می باشد.
  2. عدم قراردادن مک آدرس خود در اختیار فرد یا افرادی دیگر.( هر فرد فقط می تواند یک ­­­مک آدرس را بنام خود ثبت کند.)
  3. مکان اتصال هر کاربر فقط از طریق یکی از آنتن های وایرلس دانشگاه صورت می پذیرد.

راهنمای اتصال به شبکه اینترنت وایرلس دانشگاه

ابتدا فرم مربوط به دریافت سرویس وایرلس دانشگاه را دریافت و پس از تکمیل به مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات تحویل دهید

پس از ثبت مک آدرس شما در سیستم توسط مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات، امکان اتصال به شبکه وایرلس دانشگاه فراهم می گردد.

پس از اتصال به شبکه وایرلس دانشگاه و دریافت آی پی بصورت خودکار از سیستم دانشگاه می توانید با استفاده از یک VPN Connection (همانند حالت اتصال به اینترنت از طریق شبکه کابلی) به شبکه اینترنت متصل شوید.

شناسه و گذرواژه اتصال همان شناسه و گذرواژه ایست که در شبکه کابلی دانشگاه استفاده می کنید.

لازم به ذکر است که این سرویس صرفا خاص مباحث تحقیقاتی است و درصورت استفاده نادرست، دسترسی فرد خاطی از سیستم حذف می گردد.

ب: پرکردن فيلد شماره سریال:

ج )راهنمای انتخاب رادیو های وایرلس با توجه به موقعیت مکانی دانشجو: