شنبه  16  آذر  1398

خدمات همسان گزینی ازدواج

خدمات همسان گزینی ازدواج برای سال تحصیلی 98-99:

معرفی برای ازدواج با در نظر گرفتن همه ملاحظات آن، در دانشگاه امری ضروری است. شیوه مناسبی را برای پاسخ به یک سری نیازها پیشنهاد می دهد و از چند دسته آسیب پیشگیری می کند و راه مناسبی را برای خواستگاری ارایه می دهد. با مطالعات فراوان انجام شده درباره شیوه های متقاضی محور و معرف محور، سرور، امنیت اطلاعات، امکانات، بازدهی و ...؛ سامانه همسان گزینی تبیان به عنوان شیوه اصلی کار در دانشگاه در نظر گرفته شده است. چون این طرح در دانشگاه ها اجرا می شود و مشخصات دقیق دانشجویان در مدارک ثبت نام آن ها درج شده است، فرآیند راستی آزمایی که مستلزم صرف وقت و هزینه زیادی می باشد، آسانتر خواهد بود .

مخاطبان ما می توانند به سامانه همسان‏گزینی تبیان یا لینک خلاصه www.b2n.ir/t  مراجعه کرده و واسط خود را انتخاب کنند. کد واسط حجت ‏الاسلام هوشیار 23040 یا کد واسط آقای صادقی 23467 یا کد واسط خانم قربانیان 23096 می باشد.

در این روش: شیوه نامه کتبی برای تمام فرایندها آماده و لازم الاجراست. آموزش های مفیدی برای واسطین پیش بینی شده است. سیستم با کمک هوش مصنوعی 40 نفر را که تطبیق بهتری با مخاطب ما دارند، به واسط، معرفی می کند. امکان جستجوی دستی نیز دارد. ضمنا علاقمندی‏ها و انتظارات دانشجو را چند واسطه دانشگاهی بدون نام و تلفن او ملاحظه می‏کنند و می‏توانند در فرایند ازدواج و معرفی مورد بهتر کمک کنند.

البته در کنار مزایای فوق، در شرایط اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی، موفقیت روش حدود یک به سی مورد معرفی بوده است و آسیب شناسی درباره مقایسه سیستم های همسان گزینی و راهکارهای بهبود تهیه شده است.

لطفا دقت فرمایید:

* پذیرش دانشگاه صنعتی مالک اشتر برای دانشجویان دانشگاه است و به تناسب ویژگی ها ممکن است از بیرون هم به آن ها معرفی انجام  شود.

* معرفی برای دانشجویان شهرهای مختلف انجام می شود ولی فعلا مشاوره اولیه در پردیس تهران انجام می شود.

* پس از ثبت نام، برای مشاوره اولیه نزد معرف انتخابی خود وقت بگیرید. ارائه اصل مدارک موقع مشاوره اولیه ضروری است و یک قطعه عکس همراه داشته باشید.

* متقاضیانی که مراحل ثبت­ نام خود را تکمیل نکردند با ورود مجدد به لینک متقاضیان ازدواج و با مراجعه به پروفایل خود (با استفاده از کد رهگیری که سیستم به شماره همراه یا آدرس ایمیل آن­ها ارسال می­ کند) نسبت به تکمیل عملیات ثبت­ نام خود اقدام نمایند، تا در روند پیگیری قرار گیرند.

* اولویت معرفی از شهرهای دانشجویان است.

* افرادی که انتظارات مادی زیاد یا ظاهربینی بیش از حد داشته باشند از حلقه اصلی پیگیری کنار گذاشته می شوند و بیشتر به مشاوره معرفی می شوند.

* ارتباط با معرفین دانشگاه:

حجه الاسلام هوشیار  09192220945

جناب آقای صادقی 09124088223