سه شنبه  12  فروردین  1399

خدمات همسان گزینی ازدواج

خدمات همسان گزینی ازدواج برای سال تحصیلی 98-99:

معرفی برای ازدواج با در نظر گرفتن همه ملاحظات آن، در دانشگاه امری ضروری است. شیوه مناسبی را برای پاسخ به یک سری نیازها پیشنهاد می دهد و از چند دسته آسیب پیشگیری می کند و راه مناسبی را برای خواستگاری ارایه می دهد.

راه اول: سامانه تبیان

با مطالعات فراوان انجام شده درباره بازدهی و ریسک شیوه های متقاضی محور و معرف محور، سرور، امنیت اطلاعات، امکانات و ...؛ سامانه همسان گزینی تبیان به عنوان شیوه اصلی کار در دانشگاه در نظر گرفته شده است. با توجه به این که مشخصات دقیق دانشجویان در دانشگاه موجود است، فرآیند راستی آزمایی که مستلزم صرف وقت و هزینه زیادی می باشد، آسان تر خواهد بود .

مخاطبان ما می توانند به سامانه همسان‏گزینی تبیان یا لینک خلاصه www.b2n.ir/t  مراجعه کرده و واسط خود را انتخاب کنند. کد واسط حجت ‏الاسلام هوشیار 23040 یا کد واسط آقای صادقی 23467 و یا کد واسط خانم بختیاری23999 یا کد واسط خانم قربانیان 23096 می باشد. در این روش: شیوه نامه کتبی برای تمام فرایندها آماده و لازم الاجراست. آموزش های مفیدی برای واسطین پیش بینی شده است. سیستم با کمک هوش مصنوعی 40 نفر را که تطبیق بهتری با مخاطب ما دارند، به واسط، معرفی می کند. امکان جستجوی دستی نیز دارد. ضمنا علاقمندی‏ها و انتظارات دانشجو را چند واسطه دانشگاهی بدون نام و تلفن او ملاحظه می‏کنند و می‏توانند در فرایند ازدواج و معرفی مورد بهتر کمک کنند.

البته در کنار مزایای فوق، در شرایط اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی، موفقیت روش محدود بوده و آسیب شناسی درباره مقایسه سیستم های همسان گزینی و راهکارهای بهبود دائما بررسی می شود.

متقاضیانی که مراحل ثبت­ نام خود را تکمیل نکردند می توانند با ورود مجدد به لینک متقاضیان ازدواج و با مراجعه به پروفایل خود (با استفاده از کد رهگیری که سیستم به شماره همراه یا آدرس ایمیل آن­ها ارسال می­ کند) نسبت به تکمیل عملیات ثبت­ نام خود اقدام نمایند، تا در روند پیگیری قرار گیرند.

* ارتباط با معرفین دانشگاه: حجه الاسلام هوشیار  09192220945 / سرکار خانم بختیاری 22958301   /  جناب آقای صادقی 09124088223  /  سرکار خانم قربانیان 09389673723

متقاضیان غیر دانشجو مالک اشتر می توانند با لینک خلاصه  www.b2n.ir/t  و کد عمومی تبیان 20121 ثبت نام نمایند.

راه دوم: فرم های دستی

دانشجویان دانشگاه می توانند روزهای یکشنبه و دوشنبه با شماره 22970303  خانم تنها نژاد و خانم براتی هماهنگ نمایند و با کمک فرم های دستی و گفتگوی اولیه در مسیر معرفی قرار بگیرند.

لطفا دقت فرمایید در هر دو روش:

* پذیرش برای دانشجویان دانشگاه مالک اشتر است و به تناسب ویژگی ها ممکن است از بیرون هم به آن ها معرفی انجام  شود.

* معرفی برای دانشجویان شهرهای مختلف انجام می شود ولی فعلا مشاوره اولیه در پردیس تهران انجام می شود.

* پس از ثبت نام، برای مشاوره اولیه نزد معرف انتخابی خود وقت بگیرید. موقع مشاوره اولیه، اصل مدارک شناسایی و یک قطعه عکس همراه داشته باشید.

* اولویت معرفی از شهرهای دانشجویان است.

* افرادی که انتظارات مادی زیاد یا ظاهربینی بیش از حد داشته باشند از حلقه اصلی پیگیری کنار گذاشته می شوند و بیشتر به مشاوره معرفی می‌شوند.

واحدهای ستادی و دانشگاهی