شنبه  16  آذر  1398

خدمات تسهیل گری ازدواج

خدمات تسهیل گری برای سال تحصیلی 98-99:

1- محضر ارزان قیمت عقد ازدواج: هزینه های اسناد رسمی ثبت محضری، سفره و سالن عقد با مبلغ 200 هزار تومان قابل اجراست. مخاطبان ما می توانند قبل از عقد، نمونه سفره و سالن عقد را در سایت و مراجعه حضوری ملاحظه فرمایند.

2- جهیزیه هشت تا ده میلیون تومانی: با توجه به خریدهای عمده، نمایشگاه اینترنتی اکرام کالا، بسته های جهیزیه را با کمترین قیمت بهای تمام شده آماده می کند.  جزییات بسته های مختلف جهیزیه را در سامانه ekraam.ir مشخص است. تلفن 02144573779 داخلی 13 هماهنگی با ما نیز در این فرایند و معرفی سایر همکاران تسهیل گر موثر است.

3- معرفی برای جهیزیه قسطی طبق تفاهم نامه امکان پذیر است.

4- معرفی تالارهای دارای تخفیف و موسسات ازدواج آسان شامل: خدمات محضر ازدواج، کارت عروسی، آرایش، لباس عروس، فیلم برداری و میکس، میوه و شرینی و ماشین عروسی در قالب بسته خدمات موسسات همکار انجام می شود.

5- ثبت نام جشن داخلی دانشگاه برای ازدواج های دانشجویی و تمهیدات متعلقه با تکمیل فرم های معاونت دانشجویی به زودی انجام می شود. گزارش های کوتاهی از جشن ازدواج دانشگاه صنعتی مالک اشتر در رسانه ها را در ادامه ملاحظه فرمایید:

سال تحصیلی 96-97 دریافت نمای اول

سال تحصیلی  96-97 دریافت نمای دوم