سه شنبه  12  فروردین  1399

خدمات تسهیل گری ازدواج

خدمات تسهیل گری برای سال تحصیلی 98-99:

سلام دانشجوی عزیز

وقت به خیر.

خدمات تسهیل گری بخشی از خدمات خانواده محور دانشگاه صنعتی مالک اشتر است. جوانان عزیز باید علاوه بر آموزش و مشاوره خانواده، دقت زیادی در امکانات و راهکارهای تسهیلی داشته باشند و تلاش کنند.

برخی از خدمات تسهیل گر به شرح زیر است:

* کسر خدمت وظیفه (توضیحات)

* مشاوره های شغلی (توضیحات)

* مشاوره حقوقی

1- از خدمات دفتر مشاوره حقوقی دانشگاه  22970240  -021 در اقدامات مالی و امضای قراردادها استفاده کنید.

2- مشاوره حقوقی روابط کارفرما و کارکنان (وزارت کار)  64492333  ، 664492722  ، 64492723 -021

3- مشاوره حقوقی قوه قضاییه ۱۲۹

* وام ازدواج برای ساکنین تهران

صندوق قرض الحسنه الزهرا، تهران، منیریه، خیابان شهید معیری، روبروی کوچه ارجمند، پلاک147 کدپستی: 1317914911 تلفن گویا 66491566 و 66487245 و 66491567 -021 شرایط وام ازدواج، جهیزیه، درمان، اجاره مسکن و دانشجویی را از تلفن گویا سوال کنید. عقدنامه 6 ماهه با مهریه کمتر از 110 سکه بهار آزادی برای ساکنین منطقه 4 تا 20 تهران با مبلغ 5 میلیون تومان وام از شرایط صندوق است.

* آشنایی با بیمه نامه ها

با خرید بیمه نامه های مناسب عمر و سرمایه گذاری حتی در آینده حقوق بازنشستگی داشته باشید.

* افتتاح حساب در بانک مسکن

در بانک مسکن حساب باز کنید و مثل قلک پس انداز کنید. (دانشجویان دانشگاه) درباره مراسم و جهیزیه با ما مشورت کنید و وام ازدواج تان را با توافق دو خانواده به نام عروس و داماد در بانک مسکن حساب پس انداز مسکن یکم سپرده گذاری نمایید و یکساله با سود کمتر از 8 درصد، دو فقره 80 میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن به همراه اصل پس انداز و وام ازدواج را دریافت کنید. در این مدت، دوران عقد را طی می کنید و از برخی آسیب های فرهنگ اقوام حفظ می شوید.

* محضر ارزان قیمت عقد ازدواج

این دفتر هزینه های اسناد رسمی ثبت محضری، سفره و سالن عقد را با مبلغ 200 هزار تومان انجام دهند. شما می‌توانید قبل از عقد نمونه سفره و سالن عقد را در سایت و مراجعه حضوری ملاحظه فرمایید.

* خدمات مراسم ازدواج آسان در شهرهای مختلف (توضیحات)

* ثبت نام جشن ازدواج مشهد مقدس

ثبت نام معمولا آذرماه هر سال است. دانشجویان عقد کرده همان سال و سال قبل که حداقل یکی از زوجین در زمان عقد دانشجو بوده باشد در این طرح شرکت می کنند. در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند، يكي از آنها به عنوان داوطلب اصلي ثبت نام نمايد. سامانه ثبت نام: www.ezdevaj.nahad.ir   لطفا تا يك هفته  پس از ثبت نام، مدارك لازم را جهت تائيد به دانشگاه بیاورید تا ثبت نام قطعي شود و بعد تاریخ کاروان را بر اساس برنامه زندگی خود انتخاب نمایید.

* خدمات جشن ازدواج دانشگاه صنعتی مالک اشتر

دانشجویان تازه متاهل دانشگاه مالک اشتر: مدارک ازدواج را به معاونت دانشجویی تحویل نمایید تا در لیست جشن ازدواج داخلی دانشگاه قرار بگیرید. تلفن  22936468

* جهیزیه نقدی زیر قیمت بازار برای دانشجویان شهرهای مختلف (توضیحات)

* جهیزیه قسطی (توضیحات)

* هم فکری با شما برای بهبود خدمات

1- خدمات تسهیل گری زیر مجموعه ای از خدمات: آموزش، مشاوره فردی، تسهیل گری و همسان گزینی است.

2-دائم از اطلاعات ما، کمک و حتی تماس ما با والدین استفاده کنید. تا چشم و هم چشمی ها کمتر شود و بر مشکلات اقتصادی غلبه کنیم. با تدبیر، مشورت، تلاش و ازدواج مناسب از هم رده های خود خیلی بیشتر پیشرفت می کنید و زندگی قوام پیدا می کند.

3- خدمات مراکز خوب را به ما اطلاع دهید. اشکالات احتمالی اطلاعات را تذکر بدهید. فرصت های جدید و تجربیات خود را برای موفقیت بیشتر خدمات خانواده محور با ما در میان بگذارید. 22945140 داخلی 38300 و 22970189 و آیدی hoosh1000

* گزارش‏ جشن ازدواج دانشگاه صنعتی مالک اشتر در رسانه‏ ها

سال تحصیلی 96-97 دریافت نمای اول

سال تحصیلی  96-97 دریافت نمای دوم

سال تحصیلی 97-98 دریافت نمای اول

سال تحصیلی 97-98 دریافت نمای دوم

امیدواریم شاد و سربلند باشید.

واحدهای ستادی و دانشگاهی