جمعه  22  آذر  1398

خدمات آموزشی برای سال تحصیلی 98-99

1- آموزش مهارت های عمومی: تا حالا درباره مهارت های زندگی شنیده اید؟ مراجعات زیاد طول هفته نزد مشاورین حکایت از آن دارد که جوانان ما از مهارت های عمومی و اختصاصی کافی برخوردار نیستند. در حالی که شما با آموختن و به کار گرفتن این مهارت ها در تمام بخش‏های زندگی خانوادگی و شغلی موفق‏تر خواهید بود. مهارت‌های زندگی توانایی‌هایی هستند که با تمرین مداوم پرورش می‌یابند و شخص را برای روبه‌رو شدن با مسایل روزانه زندگی، افزایش توانایی‌های روانی، اجتماعی و بهداشتی آماده می‌کنند. مهارت نوعی توانایی است: «توانایی انجام رفتار سازگارانه و مثبت به گونه‌ای که فرد بتواند با چالش ها و ضروریات زندگی روزمره خود کنار بیاید.» مهارت‌های زندگی را می‏توان مجموعه‌ای از مهارت‌ها و شایستگی‌های فردی و گروهی دانست که افراد برای زیستن در هزاره جدید به آن نیازمند می‌باشند. در مهارت‏های زندگی روی هر سه بعد شخصیت یعنی: باورها، هیجانات و رفتارها کار می‏کنیم. از این رو در بسیاری از مهارت‏ها درباره باورهای درست و غلط و رفتار مناسب صحبت می‏کنیم.

مهارت‏های عمومی مثل: توانایی خودآگاهی، تصمیم‌گیری، حل مسئله، تفکر خلاق، تفکر نقادانه، برقراری رابطه مؤثر با دیگران، برقراری روابط بین فردی سازگارانه، همدلی با دیگران، رویارویی با هیجان‌ها (غم، خشم، شادی، )، رویارویی با استرس‌ها و ... می باشد.

مهارت های اختصاصی مثل: مهارت انتخاب همسر، همسرداری (روابط عاطفی، روابط زناشویی و رفع اختلافات خانوادگی) و تربیت فرزند میباشد

در فصل پاییز 98 دوره کوتاهی از مهارت های عمومی به همراه منابع آموزشی تکمیلی در سالن امیرکبیر پردیس تهران پیش بینی شده است.

مهارت های عمومی زندگی، در روزهای دوشنبه

98/07/15

98/07/22

98/07/29

98/08/06

2- آموزش معیارها و مسایل کارگشا در خصوص ازدواج: دو جلسه در روزهای دوشنبه 98/08/13 و 98/08/20 ساعت 11 تا 12 در سالن امیرکبیر برای این آموزش ها پیش بینی شده است.

3- آموزش های زوجین سه سال اول زندگی: در سه سال گذشته آمار ازدواج های دانشگاه مالک اشتر از میانگین ازدواج های دانشگاه ها بالاتر بوده است و جشن ازدواج سال 96 و 97 با پوشش خبری رسانه ها همراه بود. حفظ و صیانت از نهاد خانواده این عزیزان وظیفه مهم برنامه ریزان دانشگاه است. به این منظور و با هماهنگی انجام شده با کانون خانواده آستان قدس رضوی، همایش های زیر در سالن سازمان تبلیغات اسلامی واقع در جنوب شرقی میدان فلسطین تهران در ادامه برنامه منظم قبلی اجرا می شود و برای دانشجویان و کارکنان ما رایگان است.

تکنیک جذابیت و کاریزما (مطابق سرفصل تعهد و وظیفه شناسی، پذیرش و التزام به مسولیت‏ها)

98/07/18

تکنیک های ابراز محبت (مطابق سرفصل معاشرت نیکو با همسر)

98/08/16

فهم رابطه زوجیت و نقش های جنسیتی خانواده

98/09/21

کیمیای محبت (تعامل سازنده مطابق سرفصل مهارت گفتگو و همدلی)

98/10/19

انعطاف و نفوذناپذیری، حل اختلافات خانوادگی با رویکرد سیستمی (مداخلات خانوادگی با رویکرد سیستمی)

98/11/17

ارتباط مطلوب با خانواده همسر (مطابق سرفصل من و خانواده همسرم)

98/12/15

زوجین دانشجو با عقد در سال 96-97 و 98 می توانند بعد از شرکت در اولین جلسه بالا عدد 11 را به شماره 8800 ارسال کنند و وارد سایت زندگی به سبک رضوی بشوند، ثبت نام کنند و کانون خانواده استان تهران را انتخاب کنند. با این اقدامات در لیست مهمانان سه روزه حضرت علی بن موسی الرضا(ع) قرار خواهند گرفت. زحماتی که بی نظیر است.

4- تربیت فرزندان دغدغه جدی دانشجویان متاهل است. در این زمینه سخنرانی ارزشمند، فشرده و پرسش و پاسخ 4 ساعته حجه الاسلام دهنوی برای صبح روز پنج شنبه 23 آبان ماه 98 برنامه ریزی شده است. شرکت در برنامه بر اساس ثبت نام قبلی در آبان ماه انجام خواهد گرفت.

5-امسال نیز با هماهنگی ستاد ازدواج دانشجویی استان تهران و مشهد مقدس، دانشجویان تازه متاهل به همراه همسر به دوره های سه روزه آموزشی و تفریحی هتل های خوب مشهد مقدس اعزام می شوند. در کنار برنامه های آموزشی، مسابقات و برنامه های جذاب و متنوعی پیش بینی شده است. عزیزان تازه متاهل حدود آذرماه جهت ثبت نام به سایت www.ezdevaj.nahad.ir مراجعه کرده و اطلاعات خود را وارد می کنند. سپس برای تایید مدارک به دانشگاه مراجعه می نمایند. اطلاعات تکمیلی در کانال  hamsafartabehesht@ می باشد.

6- اردوهای دانشجویی مشهد و شیراز مطابق برنامه زیر اجرا می شود. این موارد از نظر تقویت مهارت های سازگاری در زندگی مهم است. استقرار در اقامت گاه، برنامه مهارت آموزی، سرویس های سیاحت و زیارت اردوها پیش بینی شده است.

اردوی دانشجویان دختر

مشهد مقدس، بهمن98

اردوی دانشجویان دختر

شیراز، بهمن 98

اردوی دانشجویان پسر

شیراز، بهمن98

اردوی دانشجویان پسر

مشهد مقدس، اسفند98

7- آموزش های غیر حضوری: (دوره‏ های مجازی دانشگاهیان، میزبانی بیش از 800 هزار کاربر در بیش از 300 دانشگاه، سازمان و موسسه با ارائه بیش از220 درس نامه) دانشجویان، کارکنان و اساتید می‏توانند با مراجعه به سامانه www.ec.nahad.ir و ثبت‏نام بسیار ساده از درس‏نامه‏ ها استفاده نمایند. آموزش‏ها در قالب فیلم آموزشی(mp4)، بسته‏ های اسکورم(socrme)، فایل‏های اجرایی(exe)  و جزوه درسی (course note) می‏باشد. درس‏ها توسط بهترین مدرسین و اعضای هیئت علمی کشور تنظیم شده است. هر درس از تعداد جلسات متفاوت تشکیل شده است و می‏توانند در فعالیت‏های مشارکتی شامل: تالارهای مباحثه و هم‏اندیشی (تالار گفتگو - فروم) یا بارگذاری تکالیف استفاده نمایند. در ادامه به صورت سیستمی از ایشان آزمون گرفته می‏شود و گواهینامه رمز شده قابل پرینت است. این دوره‏ ها از نظر محتوا و روش کم نظیر است و مطابق توافق، رایگان می باشد. در تکمیل رزومه ایشان نیز مفید هستند.

واحدهای ستادی و دانشگاهی