چهارشنبه  22  آذر  1396

فیه شفاء للناس

در تحقيقات علمي جديدي روشن شده كه عسل حاوي ويتامين (ب 1) كه براي درمان اختلالات عصبي و خواب رفتگي دست و پاها مفيد مي باشد؛ همچنين عسل حاوي ويتامين (ب2) است كه براي درمان زخم هاي دهان، ترك لبها و التهابات چشمي بسيار مفيد است.همچنين عسل حاوي تعدادي از مواد معدني مي باشد كه به آرامبخشي بيماران مبتلا به اختلالات روحي كمك مي كند.

خداوند والامرتبه در مورد عسل مي فرمايد: (فيه شفاء للناس) [النحل: 69].در آن شفاي مردمان است.

تازه ترين تحقيقات علمي دكتر Glenys Round نشان داده كه تمام داروها در مقابل درمان جراحتها ناتوانند اما آنها اخيراً توانسته اند آن را با عسل درمان كنند. به طوري كه تعداد زيادي از اين بيماران در انگلستان تنا با استفاده از عسل درمان شدند و چيزي كه تمام اين بيماران به آن اشاره كردند اين بود كه در طول دوره درمان احساس خوبي داشتند زيرا نه دردي احساس كردند و نه عوارض جانبي داشته است.بعد از آزمايشهاي طولاني دكتر Glenys Round متخصص بيماريهاي سرطاني دريافت كه عسل تأثير شگفت آوري در درمان سرطان دارد. او مي گويد ما  در درمان سرطان پوست، از عسل  استفاده مي كنيم زيرا به داخل پوست نفوذ كرده و بيماري را به گونه اي درمان مي كند كه بهترين داروها نيز نمي توانند اين كار را بكنند.به همين دليل است كه دانشمندان از نيروي پنهان موجود در عسل در تعجبند كه چطور مي‌تواند بيماريهاي صعب العلاج را درمان كند. و از خويش مي‌پرسند: درمان چگونه صورت مي پذيرد؟ عسل درون سلول هاي بدن ما چه كاري انجام مي دهد كه سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند و آن را كارآمد تر مي سازد؟.... چه اتفاقي مي افتد؟ اين چيزي است قرآن از آن سخن مي گويد : يَخْرُجُ مِنْ بُطُونِهَا شَرَابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآَيَةً لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ (النحل 69)

از شكم آنها (شهدي) نوشيدني، به رنگهاي مختلف بيرون آيد كه در آن شفاي مردمان است. قطعا در اين (امر) نشانه اي (بر قدرت و رحمت خدا) هست براي مردمي كه مي انديشند.دانشمندان دريافتند كه تمام انواع عسل داراي يك مادهء ضد باكتري بسيار قوي مي باشند و هيچ ماده‌اي را نمي توان در دنيا يافت كه به اندازه عسل ضد عفوني كننده باشد ؛ زيرا زنبور ماده hydrogen peroxide را از طريق آنزيمهاي ويژه اي ترشح مي كند و اين ماده به ضد عفوني كننده بودن معروف است.بعد از تحقيقاتي كه بيش از بيست سال طول كشيد دانشمندان ثابت كرده اند كه عسل - بدون هيچ عارضهء جانبي-  داراي قدرت زيادي براي درمان يبوست مزمن است.آنها مي گويند كه مي توان تنها با استفاده از عسل - و نه چيز ديگر- بسياري از بيماريها را درمان كرد.

تبارك الله، خدايي كه در مورد شفا يافتن با عسل با ما سخن گفته و فرموده: یَخْرُجُ مِنْ بُطُونِهَا شَرَابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآَيَةً لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ) النحل 69)

دانشمندان مي گويند كه خوردن روزانه يك قاشق عسل شما را از سكته قلبي مصون مي دارد.آنان دريافته اند كه عسل سهم بزرگي در تنظيم كاركرد قلب دارد و در يك پ‍ژوهش جديد، پزشكان دريافتند كه خوردن روزانه يك قاشق عسل، سرفه هاي مزمن را بهتر از داروهاي شيميايي متداول درمان مي كند.در پژوهشي ديگر در يافته اند كه وقتي داروهاي شيميايي از درمان آسم و عفونتهاي ريه و مجاري تنفسي عاجز مي شوند، عسل توانايي عظيم خود را براي درمان اين بيماريها به اثبات رسانده است.

پيامبر گرامي (ص) مي فرمايد: از دو چيز درمان بگيريد عسل و قرآن. (روايت شده از ابن ماجه)

در يك تحقيق علمي جديد مشخص شده است كه عسل براي درمان التهابات لثه و پوسيدگي دندان بسيار مفيد مي باشد و تجربه ها نشان داده كه ماساژ لثه هاي ضعيف با عسل آنرا محكم كرده، گردش خون را تقويت كرده و باكتريهاي مضر موجود در دهان را از بين مي برد.تجربه ها نشان داده كه عسل براي تقويت و تنظيم وضعيت جنسي زنان و مردان (بطور يكسان) مفيد است و در درمان ناتواني جنسي و نازايي كاربرد دارد.دانشمندان تأييد مي كنند كه ماده موجود در اين غذاي شاهانه در تقويت اسپرم ها، بسيار مهم است به همين دليل عسل دارويي بدون عوارض جانبي است كه ما آن را براي درمان نازايي تجويز مي كنيم به خصوص اگر قبل از خوردن روي آن سوره فاتحه و اخلاص خوانده شود.

خداوند همان است كه مي فرمايد: (يَخْرُجُ مِنْ بُطُونِهَا شَرَابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ) [النحل: 69].

از شكم آنها (شهدي) نوشيدني، به رنگهاي مختلف بيرون آيد كه در آن شفاي مردمان است.

همچنين مي فرمايد: (وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآَنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ) [الإسراء: 82].

و ما از قرآن آنچه را براي مؤمنان مايهء درمان و رحمت است، نازل مي كنيم.